Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Σοβαρό τροχαίο μόλις 7 μίλια βορείως της Βοστώνης


Στο δρόμο 1 και στο ύψος του βόρειου προάστιου της Βοστώνης Saugus που βρίσκεται μεταξύ του Lynn Stoneham και Wakefield, βυτιοφόρου μετέφερε βενζίνη τουμπάρισε με αποτέλεσμα  να καεί ο οδηγός του ενώ τουλάχιστον άλλος ένας άλλος οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου είναι σοβαρά ενώ σοβαρές ζημιές έπαθαν πέντε άλλα αυτοκίνητα.
Μετά το τουμπάρισμα το βυτιοφόρο τυλίχτηκε στις φλόγες και η βενζίνη χύθηκε σε φρεάτιο αποχετευτικού συστήματος με αποτέλεσμα να καίγεται κυριολεκτικά ο υπόνομος ενώ έπιασαν φωτιά δύο επιχειρήσεις και ένα σπίτι. Φωτιά πήρε και το οδόστρωμα ενώ από την έκρηξη του βυτιοφόρου έσπασαν οι σωλήνες του γκαζ και ύδρευσης. Αμέσως 200 γείτονες εκκένωσαν την περιοχή γιατί εκτός της βενζίνης που καιγόταν μύριζε γκαζ από τον αγωγό που έσπασε.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρές η φλόγα ξεπέρασε τα 120 μέτρα ύψος.
Το ατύχημα έγινε στις 2:00 το πρωί του Σαββάτου και ο δρόμος έμεινε εντελώς κλειστός μέχρι αργά το απόγευμα χθες ενώ μετά άνοιξε μία γραμμή προς βόρεια και άλλη μία προς τα νότια. Να σημειώσουμε ότι ο δρόμος 1 είναι μία παλιά κεντρική οδική αρτηρία με δύο λωρίδες ανόδου και δύο καθόδου ενώ έχει πολλές στροφές και φώτα .
Η εταιρεία μεταφοράς που ανοίκει το βυτιοφόρο είναι στο Methuen Massachusetts ενώ η ταυτότητα του οδηγού ακόμα δεν έχει δημοσιοποιηθεί, το μόνο που είπαν οι αρχές είναι ότι είναι από το New Hampshire.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου