Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Οριστικά στην Γ’ Εθνική ο Ηρακλής

 Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2011

Στο χειρότερο σημείο της ιστορίας του βρίσκεται ο Ηρακλής, αφού απορρίφθηκε από το Διοικητικό Εφετείο η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε. Με τον τρόπο αυτό επικυρώθηκε ο υποβιβασμός της ομάδας στη Γ’ Εθνική, καθώς δεν έχει καταθέσει φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

Με την συγκεκριμένη απόφαση πλέον δεν κινδυνεύει ο Αστέρας Τρίπολης με υποβιβασμό για αυτή την υπόθεση, ενώ η κύρια αγωγή του Ηρακλή για την υπόθεση της πλαστογραφίας και της δυσφήμησης του αθλήματος εκδικάζεται το Νοέμβριο και η απόφαση αναμένεται τουλάχιστον τον Ιανουάριο. Το όνειρο της Superleague έχει ξεθωριάσει για τον «γηραιό», ενώ η επιστολή που απέστειλε η «κυανόλευκη» ΠΑΕ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να ζητήσει προθεσμία και να καταθέσει φάκελο δεν θα γίνει δεκτή, με αποτέλεσμα ο Ηρακλής να υποβιβαστεί στην ερασιτεχνική κατηγορία.
Ο Ανδρέας Παντελή δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει την απόφαση του Πολιτικού Εφετείου. «Με ποιο σκεπτικό απέρριψαν τα ασφαλιστικά μέτρα; Σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη απόφαση αλλάζει θεαματικά τα δεδομένα, αφού ο Αστέρας Τρίπολης θα μπορεί πλέον απρόσκοπτα να αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα. Θα μιλήσω με τους δικηγόρους για να καθορίσουμε τα επόμενα βήματά μας.», είπε και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει ενδεχόμενο να αποχωρήσω από την ομάδα, παρά το γεγονός ότι τα δεδομένα αλλάζουν».
Αναλυτικά η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
Χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής για τα πρωταθλήματα Football League και Football League 2 στις παρακάτω ομάδες:
ΠΑΕ: Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκός, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Νίκη Βόλου
ΤΑΠ: Βατανιακός και Αετός Σκύδρας
Ανέβαλε για την επόμενη συνεδρίαση (3 Οκτωβρίου) τη λήψη απόφασης για τις ΠΑΕ, Λάρισα και Διαγόρα.
Εδωσε προθεσμία στον Ηλυσιακό, έως και την επόμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ, για τη σύσταση ΤΑΠ ή ΠΑΕ.
Η Επιτροπή δε χορήγησε πιστοποιητικό στις παρακάτω ομάδες, που ως εκ τούτου δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα της Football League και Football League 2.
ΠΑΕ: Αναγέννηση Καρδίτσας, Ρόδος Ηρακλής, Ιωνικός, Τρίκαλα, Εθνικός, Ηλιούπολη
ΤΑΠ: Εορδαϊκός και Παναιγιάλειος
Χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στις ΚΑΕ: Ολυμπιακός, Περιστέρι, Κολοσσός Ρόδου, Ηλυσιακός.
Για την συμπλήρωση της Α1 κατηγορίας υπολείπεται να πάρουν πιστοποιητικό οι ΚΑΕ: Καβάλα, ΠΑΟΚ, Πανελλήνιος, Μαρούσι, Δράμα και Πανιώνιος, για τις οποίες η Ε.Ε.Α. ανέβαλε τη λήψη απόφασης για την επόμενη συνεδρίαση.
Τέλος πιστοποιητικό χορήγησε η Επιτροπή και στην ΚΑΕ ΑΕΚ, η οποία είναι και η μοναδική ΚΑΕ της Α2 κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου