Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Η Επιστήμη μας τρομάζει, πιθανές καταστροφές...


Μας “τρομάζουν” οι επιστήμονες με πιθανές καταστροφές
Κάθε λίγο καιρό οι επιστήμονες μας ταρακουνούν με τις ανακαλύψεις και τις εκτιμήσεις τους. Πριν μερικές ημέρες έβγαλαν στη δημοσιότητα ότι κοντά στο 2040 ένας “βράχος” asteroid 2011 AG5 κάπου 200 μέτρα μήκος που πιθανόν να κτυπήσει τη Γη πράγμα που θα επιφέρει καταστροφές. Μακάρι να έχουν κάνει λάθος εκτίμηση.
Ακόμα μας είπαν ότι κάτι νέα φαινόμενα συμβαίνουν στον Ήλιο και ότι από τις εκρήξεις πριν 2 εβδομάδες ήρθε περισσότερη ακτινοβολία στη Γη με αποτέλεσμα να ανέβει η θερμοκρασία, κάτι που οι επιστήμονες που κρατούν τα στοιχεία αναφέρουν ότι είναι 6 βαθμούς Φάρενάϊτ (2.5 Κελσίου) παραπάνω για τους τελευταίους 10 μήνες.
Σήμερα λοιπόν βγήκαν πάλι οι επιστήμονες και τάραξαν τα νερά. Είπαν ότι σίγουρα κάτι γίνεται στον Ήλιο και ότι η ακτινοβολία προς τη Γη γίνεται ποιό δυνατή και ότι υπάρχει περίπτωση μέχρι το 2020 να έχουμε καταστροφικές συνέπειες στον πλανήτη μας με πιθανότητα 1 προς 8. Το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρούνται ποιό συχνά και ποιό δυνατά φαινόμενα σαν αυτό της φωτογραφίας λένε, οι επιστήμονες, δεν είναι φυσικό.
Κατά τους επιστήμονες, μία μεγάλη δόση διαρκείας μεγαλύτερης ακτινοβολίας μπορεί να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην υγεία αλλά και στις επικοινωνίες δεδομένου ότι σήμερα η επικοινωνία εξαρτάτε από τους δορυφόρους.
Οι πληροφορίες δεν είναι επιστημονική φαντασία αλλά είναι παρμένες από το Huffpost Science όπου ανακοινώνουν πληροφορίες από επιστήμονες που παρακολουθούν με τα τελειότερα μηχανήματα και κομπιούτερς. Βέβαια, η σημερινή τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ σε σημείο που εκτιμήσεις του παρελθόντος να μην έχει ισχύ, μπορεί αυτό να συμβαίνει και τώρα αφού η επιστήμη και η τεχνολογία προχωρεί οπότε... και οι σημερινές εκτιμήσεις να απλές θεωρίες.

Φώτο: Από "ωρόρα" στο βόρειο ημισφαίριο (βόρειο σέλας)

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου