Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Κυριακή, 25η Μαρτίου 5:00 το απόγευμα η Γιορτή της Νεολαίας της Βοστώνης


Τετάρτη, 7 Μαρτίου, 2012

Χθες βράδυ η Οργανωτική Επιτροπή από την Ομοσπονδία για την εκδήλωση της Νεολαίας έφερε κοντά ποιό κοντά της ακόμα έναν από τα κλειδιά της επιτυχίας της εκδήλωσης που είναι ο Πρόεδρος της Νεολαίας της Παμακεδονικής Ομοσπονδίας νεαρός Χαράλαμπος Σταθόπουλος (φώτο 1η).
Στην εκδήλωση η οποία θα έχει ζωντανή Ελληνική Μουσική με την ορχήστρα του Γιώργου Καμινάρη και DJ το Σωτήρη Γιαννακάκη με μοντέρνα τραγούδια (η μουσική είναι δωρεάν) ακόμα θα προσφερθούν ορεκτικά. Η αίθουσα προσφέρετε δωρεάν από το “Ελληνο-Αμερικάνικο Πολιτικό Σωματείο (Greek-American Political Club) και αυτό για να βοηθηθεί η προσπάθεια των Νέων μας.
Η επιλογή της Μις Ελληνική Ανεξαρτησία (Miss Greek Independence) θα γίνει από νέες των 18-22 ετών που έχουν Ελληνική καταγωγή. Η νικήτρια θα πάρει υποτροφία και άλλα δώρα ενώ θα είναι η αντιπρόσωπος της Ελληνο-Αμερικάνικης Νεολαίας σε διάφορες εκδηλώσεις και θα παρελάσει πάνω στο άρμα της Ομοσπονδίας στην παρέλαση της 22ας Απριλίου. Δώρα θα πάρουν και οι δύο επιλαχούσες.
Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος 5 χορευτικά συγκροτήματα και το άγημα των Ευζώνων της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων.
Προεδρεύων της Επιτροπής για την εκδήλωση είναι ο κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος ενώ παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι η δημοσιογράφος Κατερίνα Θανασούλα-Παπαπδοπούλου και ο Α' Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Νικόλαος Δαλαμάγκας.
Αποφασίστηκε όπως οι χαιρετισμοί να είναι συνολικά κάτω των 10 λεπτών.
Να σημειώσουμε ότι η Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων δίνει μεγάλο βάρος στην εκδήλωση αυτή και έχει βγάλει κονδύλι για να μη λήψει τίποτα ενώ διάχυτη είναι και η συλλογική συνεισφορά και βοήθεια του Διοικητικού Συμβουλίου, παλιών Προέδρων της οργάνωσης και άλλων που θέλουν να βοηθήσουν και πάνω από όλα το πόσο ζεστά αντιμετωπίζεται η προσπάθεια που γίνεται για τους νέους και νέες μας. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Θεμιστοκλής Καρατζάς που συμμετείχε στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση δήλωσε ότι “το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας είναι αρωγός στη προσπάθεια που γίνεται για την Νεολαία μας”.
Να σημειώσω ότι στην Επιτροπή Νεολαίας συμμετέχουν και οι: Άννα Μίνος η οποία μαζί με τον Νίκο Δαλαμάγκα ήσαν οι πρωτεργάτες της μεγάλης εκδήλωσης της Νεολαίας που έγινε πριν 5 χρόνια στην αίθουσα εκδηλώσεων της κοινότητας του Αγίου Νεκταρίου, η Γεωργία Μαυρίδου, Ταμίας της Ομοσπονδίας, Δημήτρης Μπίτσικας μέλος του Δ.Σ. Της Ομοσπονδίας και άλλοι. (Στη 2η φώτο η Γεωργία Μαυρίδου και Άννα Μίνος).
Η είσοδος στην εκδήλωση της 25ης Μαρτίου είναι $25 το άτομο και συμπεριλαμβάνει ορεκτικά.
Περισσότερα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης αργότερα.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου