Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΗΠΑ: Στους 42 οι νεκροί από τους ανεμοστρόβιλους



Δεκάδες αγνοούμενοι, εκατοντάδες τραυματίες

Πάνω από 85 ανεμοστρόβιλοι σάρωσαν τις κεντρικές Ηνωμένες Πολιτείες, από την Γεωργία ως την Ιντιάνα, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 38 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους σε πέντε πολιτείες και δεκάδες ακόμη να τραυματιστούν ενώ δεκάδες αγνοούνται . Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ εξέδωσε προειδοποιήσεις για τουλάχιστον επτά πολιτείες, κάνοντας λόγο για «τεράστιο ξέσπασμα».
Περισσότερο φαίνεται ότι επλήγησαν οι πόλεις Μέρισβιλ και Χένρισβιλ στη νότια Ιντιάνα. Η Μέρισβιλ, με πληθυσμό 2.000 κατοίκους, ισοπεδώθηκε. Η Χένρισβιλ, με περίπου ισάριθμους κατοίκους, υπέστη μεγάλες ζημιές.
Ένα προηγούμενο κύμα παρόμοιων φαινομένων την Τετάρτη κόστισε τη ζωή σε συνολικά 13 ανθρώπους.
To Σάββατο η Mετεωρολογική Yπηρεσία κάλεσε τους κατοίκους της νοτιοανατολικής Αλαμπάμα, της κεντρικής και της ανατολικής Φλόριντα, της νότιας και της νοτιοδυτικής Τζόρτζια να παραμείνουν σε εγρήγορση.
Νωρίτερα σήμερα το απόγευμα σε απ' ευθείας επικοινωνία που είχαμε με Ελληνίδα στη Σαβάννα της Γεωργίας μας πληροφόρησε ότι οι σειρήνες στην Σαβάννα σφύριζαν για να θέσουν τον κόσμο σε επιφυλακή
Περίπου 545 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από ανεμοστρόβιλους στις ΗΠΑ το 2011, ο χειρότερος απολογισμός μετά το 1936, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου