Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Νίκη εκτός έδρας στην Ευρώπη και ο Ολυμπιακός, Σιένα Ιταλίας - Ολυμπιακός 75 - 82

Πέμπτη, 22 Μαρτίου, 2012

Τεράστια νίκη για Ολυμπιακό!

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς πήγαν στην έδρα της Σιένα και δεν κατάλαβαν τίποτα... Ούτε και από την απίστευτη τύχη του Άντερσεν, που έβλεπε το καλάθι σαν βαρέλι και με τον Ντόρσεϊ κρεμασμένο πάνω του. Πήγαν στην καυτή έδρα της Σιένα και έσπασαν παλικαρίσια την έδρα των Ιταλών, με 82-75!
Μία επιτυχία που είχε πολλούς πρωταγωνιστές. Ο Ντόρσεϊ κάνει τα πάντα. Παίζει άμυνα επιπέδου τελικών ΝΒΑ, είτε μαρκάρει ψηλούς, είτε κοντούς! Ο μέγας Πρίντεζης, που έμεινε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό και έχει εξελιχθεί στον νέο Γουόλτερ Μπέρι!
Ο Χάιντς, που όσο μπόι του λείπει, τόση καρδιά έχει! Που λόγω ύψους, έχει κάτι από Τσαρλς Μπάρκλεϊ. Φυσικά υπάρχει και ο ηγέτης της ομάδας ο Βασίλης Σπανούλης, που εκεί που ήταν έτοιμος να καθαρίσει την Σιένα, οι διαιτητές τον έστειλαν με πέντε φάουλ στον πάγκο, σχεδόν πέντε λεπτά πριν από τη λήξη του ματς.
Όλοι όσοι έπαιξαν έδωσαν τα πάντα, αλλά ξεχωρίσαμε αυτούς, γιατί έκαναν την διαφορά.
Τέλος ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Τον προπονητή που είχε τα… "καρύδια" να πει ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι το αουτσάιντερ. Με τον προπονητή που έχει φτιάξει ομάδα με όλη την σημασία της λέξης. Μια ομάδα που δεν μασά, που βελτιώνεται παιχνίδια με παιχνίδια και μας έχει κάνει να πιστεύουμε ότι θα φτάσει στην Κωνσταντινούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου