Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Πεντάγωνο καλεί Μόσχα... πέντε ημέρες μετά τις εκλογές

Σάββατο, 10 Μαρτίου, 2012

Με χαρακτηριστική καθυστέρηση το συγχαρητήριο τηλεφώνημα του Ομπάμα στον Πούτιν
Πεντάγωνο καλεί Μόσχα... πέντε ημέρες μετά τις εκλογές
Ο αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα επικοινώνησε μόλις σήμερα Παρασκευή, πέντε ημέρες μετά τις εκλογές, με τον νεοεκλεγμένο ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, ανέφερε ο Λευκός Οίκος.
Ο Ομπάμα τηλεφώνησε στον Πούτιν από το Air Force One πετώντας προς τη Βιρτζίνια για προεκλογική εκδήλωση, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζος Ερνεστ, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες.
Ο Πούτιν κέρδισε στις προεδρικές εκλογές της Κυριακής με ποσοστό που έφθασε το 63%.
Πάντως το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προσκάλεσε τις ρωσικές Αρχές να διεξάγουν μία «ανεξάρτητη έρευνα» για την «εξιχνίαση των ενδεχόμενων παρατυπιών» στη διαδικασία ανάδειξης του νέου Προέδρου της Ρωσίας.
Η καθυστερημένη επικοινωνία δεν είναι άσχετη με τη χλιαρή αντίδραση δυτικών χωρών στη σαρωτική νίκη του Πούτιν που τον επανέφερε στην προεδρία.
Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι πρώτες αντιδράσεις από τις ΗΠΑ, πέρα από τα μάλλον τυπικά συγχαρητήρια, εστίασαν στην ανάγκη να σημειωθεί πρόοδος στο συριακό ζήτημα, αλλά η Μόσχα έσπευσε να τονίσει ότι οι εκλογές δεν θα αλλάξουν τη στάση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου