Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Στο πλευρό του Βενιζέλου, Διαμαντοπούλου και Χρυσοχοΐδης

Κυριακή, 11 Μαρτίου, 2012

Τον Ευάγγελο Βενιζέλο στηρίζει και η Άννα Διαμαντοπούλου. 

Ένας ένας τα κορυφαία στελέχη προχωρούν σε ανακοινώσεις στήριξης του Β. Βενιζέλου. Τώρα ήταν η σειρά της Άννας Διαμαντοπούλου, να ταχθεί και επίσημα υπέρ του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.
Σε δήλωσή της στο πλαίσιο της Εθνικής Συνδιάσκεψης, η κα Διαμαντοπούλου αναφέρει:
"Η χώρα και το ΠΑΣΟΚ χρειάζονται σήμερα ηγεσία με γνώση, εμπειρία, ικανότητα και αποδεδειγμένο αίσθημα ευθύνης απέναντι στο εθνικό χρέος.
Γι' αυτό και με δεδομένη την προσφορά και τη συμβολή του Ευάγγελου Βενιζέλου σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, καθώς και την τοποθέτησή του στην Εθνική Συνδιάσκεψη, στηρίζω την υποψηφιότητά του.
Έχοντας συνεισφέρει με την άποψη μου στην ανάγκη βαθιάς μεταρρυθμιστικής πολιτικής και με την πρόταση μου για την κρίση και το εθνικό σχέδιο για την Ελλάδα που παράγει, πιστεύω και ελπίζω στην ανάγκη σύνθεσης και κοινής δράσης με στόχο την αναδιοργάνωση του ΠΑΣΟΚ και την εκ νέου πλειοψηφική έκφραση της δημοκρατικής παράταξης, ανατρέποντας το σημερινό εκλογικό τοπίο.
Η μάχη έτσι μπορεί να κερδηθεί".
Τη στήριξη του στον Ευάγγελο Βενιζέλο έδωσε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Αναφερόμενος στην επομένη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε πως θα πρέπει όλοι μαζί να προχωρήσουμε ενωμένοι γιατί οι καιροί απαιτούν αλήθεια, δικαιοσύνη και ευθύνη.
"Οι στιγμές, οι μέρες, οι μήνες απαιτούν αλήθεια, δικαιοσύνη και ευθύνη. Μέσα στους επόμενους μήνες όλοι μαζί πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι . Αυτές τις αξίες τις εκφράζει και στο πλαίσιο αυτό στηρίζω το Βαγγελη Βενιζέλο", δήλωσε.

Πηγή: NEWS247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου