Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας Β. Παπαδόπουλος για το "γαλάζιο" ψηφοδέλτιο στο νομό

Ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας Β. Παπαδόπουλος για το

«Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ηλεία θα αποτελεί συγκερασμό παλιών και νέων προσώπων», δήλωσε στο IONION FM, ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας, Βασίλης Παπαδόπουλος.

Τετάρτη, 14 Μαρτίου, 2012
Χαρακτήρισε πρόωρη την ονοματολογία εν όψει εκλογών. Ο κ. Παπαδόπουλος απέρριψε πιθανή υποψηφιότητα του ιδίου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, δήλωσε όμως ότι ενδιαφέρεται για να συμμετάσχει στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Την ίδια ώρα δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτη της Ηλείας» κάνει τις πρώτες εκτιμήσεις για το γαλάζιο ψηδοδέλτιο, με τους παλιούς Παναγιώτη Αδρακτά και Θεόδωρο Βλαγκούλη να πλαισιώνουν τους δύο εν ενεργεία. Τον Κώστα Τζαβάρα και την Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου που όλα δείχνουν πως θα εγκαταλείψει το Επικρατείας για την ιδιαίτερη πατρίδα της την Ηλεία.
Το όνομα της Κρινιώς Κανελλοπούλου αν και κάποια στιγμή έδειχνε να απομακρύνεται, τελευταία φαίνεται να επανέρχεται στο προσκήνιο.
Δυναμική παρουσία κάνει ο οικονομολόγος Διονύσης Χιόνης που για πολλούς θεωρείται βέβαιη η παρουσία του στο ψηφοδέλτιο της Ηλείας. Ο Χάρης Λαμπρόπουλος θέλει να είναι εκ νέου υποψήφιος μετά το 2009, ενώ θέση στο ψηφοδέλτιο αναζητά και ο Διαμαντής Σεϊτανίδης.
Ακούγονται ακόμα τα ονόματα των Ανδρέα Μαρίνου, Παναγιώτη Σκαρτσιάρη. Γυναικείες παρουσίες πέρα από τα πρώτα ονόματα που αναφέραμε έχουν ακουστεί η Χριστίνα Χαλιλοπούλου, η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου οι κυρίες Νικολοπούλου και Κατσάπη από τον Κάμπο και η κα Κολαΐτη από την Κρέστενα.

Πηγή: ionionfm - protinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου