Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Χάβαρι: Ληστεία σε βάρος ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων


Δευτέρα, 5 Μαρτίου, 2012

Συγκεχυμένες είναι οι πρώτες πληροφορίες που αφορούν σε περιστατικό ληστείας που συνέβη στην περιοχή του Χαβαρίου περίπου στις 11.30 το πρωί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες

του ilialive.gr θύμα δύο ανδρών έπεσε 56χρονος ιδιοκτήτης δύο πρατηρίων στην περιοχή. Οι δύο άντρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, του έκλεισαν το δρόμο και τον ανάγκασαν να βγάλει το αυτοκίνητο στην άκρη. Κατέβηκαν και τον χτύπησαν και του άρπαξαν το ποσό των 25.000 – σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, - τα οποία ήταν ποσό από εισπράξεις των επιχειρήσεών του τις τελευταίες ημέρες.
Ο παθών πήγαινε στην Αμαλιάδα για να καταθέσει αυτό το ποσό στην τράπεζα. Οι δράστες φαίνεται να γνώριζαν και του έστησαν καρτέρι. Ο παθών εβρισκόμενος σε κατάσταση σοκ δεν είναι ακόμα σε θέση να δώσει σαφείς πληροφορίες για το θέμα. Έτσι δεν μπορεί να πει τι όπλο είχαν οι δράστες.
Διερχόμενος οδηγός από το σημείο που είδε το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου, σταμάτησε και βρήκε τον 56χρονο σε άσχημη κατάσταση, κάλεσε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Πηγή: ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου