Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ήρθε πάλι ο χειμώνας στη Βοστώνη & Νέα Αγγλία, χιονίζει από χθες το απόγευμα


Βοστώνη, ΗΠΑ,  Πέμπτη, 1 Μαρτίου, 2012, 5:30μ.μ.



Από τις 1:00 χθες το απόγευμα χιονίζει στα βόρεια και δυτικά της Βοστώνης. Τώρα είναι 5:30 το απόγευμα της Πέμπτης και το χιόνι συνεχίζει να πέφτει ασταμάτητα ενώ αναμένετε να πέσει και η θερμοκρασία και η οδήγηση θα είναι δύσκολη δεδομένου ότι μέχρι χθες οι θερμοκρασία ήταν υψηλή για την εποχή οπότε όταν έπεφτε το πρώτο χιόνι έλιωνε με αποτέλεσμα κάτω από το χιόνι που έπεσε μετά και με την πτώση της θερμοκρασίας είναι πάγος. Είδαμε πολλά ατυχήματα στους δρόμους με τους δευτερεύοντες δρόμους να είναι πολύ επικίνδυνοι λόγο του ότι ο εκχιονισμός έχει επικεντρωθεί στις κεντρικές οδικές αρτηρίες. 
Να σημειώσουμε ότι είχε να χιονίσει από τον περασμένο Οκτώβριο, κάτι ασυνήθιστο για την περιοχή αφού ετησίως το χειμώνα έχουμε 74 ίντσες χιόνι μέχρι τώρα (168 πόντους). Φέτος όμως μέχρι χθες το χιόνι δεν είχε ξεπεράσει τις 7 ίντσες!  Από χθες μέχρι σήμερα σε πολλές περιοχές το χιόνι που έριξε ξεπερνά τους 20 πόντους
Αρκετά σχολεία παρέμειναν κλειστά σήμερα ενώ κλειστά α παραμείνουν και τα νυχτερινά σχολεία και πανεπιστήμια. Προσοχή λοιπόν στην οδήγηση.
Η Σύνταξη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου