Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Κρανίου τόπος το Ολυμπιακό Στάδιο

Τρίτη, 20 Μαρτίου, 2012

Περισσότερα από 1000 καθίσματα σπασμένα - Η απογραφή της καταστροφής συνεχίζεται
Κρανίου τόπος το ΟΑΚΑ

Περισσότερα από 1000 καθίσματα καμένα ή καταστραμένα, ζημιές στον ηλεκτρονικό πίνακα λόγω των φωτιών, διαλυμένα πλέξι γκλας, καμμένα διαφημιστικά κιόσκια. Ακόμη και ξυλωμένες πλάκες από τα κανάλια ομβρίων υδάτων στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου. Αυτός είναι ο πρώτος απολογισμός των επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν την Κυριακή το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, που για άλλη μια φορά ήταν μεταξύ των θυμάτων της χουλιγκανικής βίας.
Οι υπεύθυνοι του Σταδίου έχουν ξεκινήσει από το πρωϊ της Δευτέρας την καταγραφή των ζημιών, αλλά λόγω της μεγάλης έκτασής τους αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο, προκειμένου να υπολογιστεί και το ύψος της δαπάνης που απαιτείται για την αποκατάστασή του. Αγωνία υπάρχει για το μέγεθος της ζημιάς στον ηλεκτρονικό πίνακα του οποίου το κάτω μέρος πήρε φωτιά και πρόκειται να ελεγχθεί από υπευθύνους της εταιρείας κατασκευής του. Αν η ζημιά έχει περιοριστεί σε μερικά καμμένα καλώδια τότε η αποκατάστασή του δεν θα είναι ιδιαίτερα δαπανηρή. Αν όμως η φωτιά έχει επηρεάσει και τα ηλεκτρονικά συστήματά του τότε το κόστος της δαπάνης θα είναι πολύ μεγάλο.
Οι ζημιές σύμφωνα με το συμβόλαιο του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό _ όπως και το αντίστοιχο με την ΑΕΚ_ βαραίνουν την ΠΑΕ που χρησιμοποιεί το Στάδιο.
Πηγή:ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου