Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Η βενζίνη και η θερμοκρασία ανεβαίνουν

Τετάρτη, 21 Μαρτίου, 2012
Αναστάτωση έχει προκαλέσει η αύξηση της βενζίνας στην Αμερική. Στη Βοστώνη η απλή πλησιάζει τα $4.00 το αμερικάνικο γαλόνι (είναι 3,785411784 λίτρα) ενώ η σούπερ έχει ξεπεράσει τα $4.00 ενώ σε άλλες περιοχές της Αμερικής οι τιμές είναι γύρω στα $5.00 το γαλόνι. Διάφορες δικαιολογίες προβάλλονται από την τιμή του πετρελαίου στη διεθνή αγορά μέχρι η αύξηση του φόρου που έχει γίνει στα καύσιμα και η μείωση παραγωγής λόγο Λιβύης, Ιράν κλπ. Έτσι προβλέπετε αύξηση σε όλα τα είδη από τα καύσιμα και τη θέρμανση των κτηρίων μέχρι τις τιμές των ειδών διατροφής λόγο της αύξησης των μεταφορικών μέσων.
Μία βόλτα με το αυτοκίνητο είναι ποιο ακριβή σήμερα και πολλοί την αποφεύγουν.
Από την άλλη μεριά η Άνοιξη ήρθε ποιο νωρίς φέτος αφού η θερμοκρασία συνέχεια ανεβαίνει και σήμερα θα είναι στους 76 βαθμούς Φαρενάιτ ενώ αύριο η θερμοκρασία θα είναι καλοκαιρινή αφού στην περιοχή της Βοστώνης θα πλησιάσει τους 90 βαθμούς Φαρενάιτ δηλαδή 32 βαθμούς Κελσίου. Κάτι ασυνήθιστο για την περιοχή που φέτος δεν είδε χειμώνα αφού μόνο 20 πόντοι χιόνι έπεσαν όταν ο μέσος όρος είναι 2 μέτρα κατά τη διάρκεια όλου του χειμώνα.
Ήδη τα δένδρα άρχισαν να έχουν “μπουμπούκια” και οι τουλίπες άνθισαν. Οι επιστήμονες λένε ότι ο φετινός χειμώνας ήταν κατά μέσω όρο ο ποιο ήπιος των τελευταίων 60 χρόνων.
Καλή Άνοιξη, συγγνώμη... καλοκαίρι.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου