Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Κατηγορίες για τον Χρήστο Μίχο, πρώην υποψήφιο κυβερνήτη της Μασσαχουσέτης

Παρασκευή, 2 Μαρτίου, 2012

Μεγάλα προβλήματα έχει ο ελληνο-αμερικανός επιχειρηματίας Christy Mihos, (Χρήστος Μίχος), 62 χρονών, που πριν μερικά χρόνια έθεσε υποψηφιότητα για κυβερνήτης της Μασσαχουσσέτης με το Ρεπουμπλικάνικο κόμμα. Συγκεκριμμένα η σύζυγος του Andrea (Έντρια) 60 χρονών έκανε καταγγελία ότι ο επι 38 χρόνια σύζυγός της Χρήστος Μίχος την κτύπησε και την απείλησε όταν έφυγαν από εστιατόριο στη Φλώριδα. Μάλιστα όπως κατέθεσε στην αστυνομία Yarmouth στο Cape Cod ο σύζυγός της την κτύπησε με το κινητό της τηλέφωνο όταν του είπε ότι "τα προβλήματα άρχισαν όταν ο Μίχος προσέλαβε κοινές γυναίκες για έρωτα".  

Οι διωκτικές αρχές όμως βλέπουν κάποια κενά στις καταθέσεις της Andrea Mihos γιατί δεν έκανε την καταγγελία στη Φλώριδα αλλά όταν επέστρεψε στη Μασσαχουσέτη. Ακόμα, αφού έκανε κατάθεση στην αστυνομία του Yarmouth και έφυγε ύστερα από λίγο επέστρεψε και ανακάλεσε.
Ο Χρήστος Μίχος ο ποίος κατάγεται από τη Σπάρτη Λακωνίας ήταν υποψήφιος κυβερνήτης της Μασσαχουσέτης το 2006 σαν ανεξάρτητος και το 2010 με το Ρεπουμπλικάνικο κόμμα.  Είναι ιδιοκτήτης αλυσίδας παντοπωλείων στην νότια Μασσαχουσέτη και μιλάει άπταιστα Ελληνικά.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η δικαιοσύνη μάλλον θα “πετάξει” στον κάλαθο των αχρήστων την καταγγελία της Έντρια γιατί έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου