Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΗΛΕΙΑΚΤΙΔΑ της Νέας Υόρκης


ΗΛΕΙΑΚΤΙΔΑ Νέας Υόρκης
Λάβαμε προχθές ηλεκτρονικά το νέο τεύχος της “ΗΛΕΙΑΚΤΙΔΑ” που επιμελείται και εκδίδει ομάδα εθελοντών του Πανηλειακού Συλλόγου της Νέας Υόρκης μεταξύ των οποίων είναι ο κ. Ντίνος Λυκογιάννης, η κ. Ελένη Πάππα, ο κ. Αντώνης Παπαδόπουλος, η κ. Γεωργία Παπαδοπούλου-Ξυδιά και άλλοι που έχουν μεράκι για την ενημέρωση με θέματα του Πανηλειακού Συλλόγου της Νέας Υόρκης αλλά και γενικά θέματα από τον πολιτισμό μας και την ιστορία μας. Ξέρουμε από πρώτο χέρι από κόπους, αγωνία, διορθώσεις και να φτάσει το περιοδικό στους παραλήπτες του.
Μάλιστα μας έστειλαν και το εξής μήνυμα “We appreciate any comments, ideas, constructive criticism you may have”. Φίλοι μας σας συγχαίρουμε για το μεράκι, το κουράγιο, την προσπάθεια για την ενημέρωση των μελών σας και όχι μόνο. Εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε κριτική. Εάν τυχόν υπάρχουν κάποια λάθη να θυμόσαστε “λάθη κάνουν όσοι ασχολούνται” όσοι δεν ασχολούνται είναι “αλάνθαστοι”... και κοιτάζονται στο καθρέφτη να δουν πόσο ικανοί είναι. Μπράβο, πάντα υγεία και επιτυχίες σε εσάς και στον Πανηλειακό Σύλλογο Νέας Υόρκης.

Βασίλης Καυκάς, Βοστώνη
Υπεύθυνος Σύνταξης του www.paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου