Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Σκάνδαλο στο Αμερικάνικο football με την ομάδα της Νέας Ορλεάνης




Σάββατο, 3 Μαρτίου, 2012

Προπονητής και παίκτες της ομάδας έβαζαν στοίχημα για καλή απόδοση και για ποιός από τους αμυντικούς θα κτυπήσει τον αντίπαλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το την ομοσπονδία του αμερικάνικου ποδοσφαίρου “National Football League” παίκτες και ένας προπονητής της ομάδας New Orleans Saints έβαζαν στοίχημα για καλύτερη απόδοση των αμυντικών παικτών και ποιός θα κτυπούσε τον αντίπαλο που σε πολλές περιπτώσεις είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του αντιπάλου.
Η ομοσπονδία έκανε σχετικές έρευνες και χθες έβγαλε στη δημοσιότητα το “βρώμικο παιχνίδι” της ομάδας της Νέας Ορλεάνης. Στο κόλπο συμμετείχαν 25-27 παίκτες και ο προπονητής των αμυντικών και όλα αυτά εις γνώση του επικεφαλής προπονητή (head coach) Sean Payton. Τα στοιχήματα είχαν φτάσει στην κορυφή το 2009, χρονιά που κέρδισαν το πρωτάθλημα.
Τα στοιχήματα άρχιζαν από $1000 έως $1500 και έφταναν στις $50,000. Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της ομοσπονδίας τα κτυπήματα στους αντίπαλους παίκτες ήταν δυνατά και σκοπό είχαν και τον quarterback (στρατηγό) της αντίπαλης ομάδος.
Η δραστηριότητα των παικτών και του προπονητή παραβένουν τους κανονισμούς της ομοσπονδίας και του fair play και θα πέσουν καμπάνες στην ομάδα. Να σημειώσω ότι στην Αμερική τέτοιου είδους συμπεριφορά θεωρείται “πρόστυχη” και εκτός από την τιμωρία της ομάδας η οποία είναι αναμενόμενη είναι και η κοινή γνώμη και η κατακραυγή η οποία έχει πολύ μεγάλη σημασία ιδιαίτερα στις διαφημίσεις και στις δημόσιες σχέσεις αλλά και στην αντιμετώπιση από τις άλλες ομάδες.


Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου