Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Στο Lowell κλιμάκιο της Ομοσπονδίας

Δευτέρα, 12 Μαρτίου, 2012

Επίσκεψη στην μεγάλη κοινότητα της Αγίας Τριάδας του Lowell έκανε κλιμάκιο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης χθες το πρωί και σκοπός της επίσκεψης ήταν η προώθηση της Παρέλασης της 22ας Απριλίου, 2012.
Την ομάδα αποτελούσαν οι: Θεμιστοκλής Καρατζάς, Πρόεδρος, Νικόλαος Δαλαμάγκας Α' Αντιπρόεδρος, Ελένη Γλαροπούλου, Γεώργιος Παπαδόπουλος και Δημήτριος Μπίτσικας μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Η αντιπροσωπεία παρευρέθηκε στην λειτουργία στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδος και κατόπιν ακολούθησε ενημέρωση για την παρέλαση και τις εκδηλώσεις πριν την Παρέλαση και το χρονοδιάγραμμα το οποίο περιμένουμε για να το βάλουμε εδώ στην ιστοσελίδα.
Από την κοινότητα της Αγίας Τριάδος σύνδεσμος για την χθεσινή συνάντηση ήσαν οι κ.κ. Δημήτριος Ματθαίος και Γεώργιος Ζαχαρούλης.
Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν στην πόλη του Manchester New Hampshire (τρεις Ελληνικές Ενορίες, του Αγίου Γεωργίου, της Παναγίας και του Αγίου Νικολάου) και στο Providence, Rhode Island την Τρίτη, 27 Μαρτίου όπου θα εορταστεί η επέτειος της Ελληνικής Επανάστασης στο Κυβερνείο της κοινοπολιτείας ενώ μετά θα ακολουθήσει δεξίωση στο κοινοτικό κέντρο του Pawtucket.
Καλούμε όλους τους αναγνώστες και αναγνώστριες να προβάλουν τις εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας για τον εορτασμό της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 και την παρέλαση της 22ας Απριλίου που θα γίνει στο κέντρο της Βοστώνης.
Επίσης, να μη ξεχνάμε τα Ελληνικά Σχολεία και τα προγράμματά τους για την Ελληνική Ανεξαρτησία όπου την Κυριακή, ανήμερα την 25η Μαρτίου θα έχουν πρόγραμμα με τραγούδια, χορούς, ποιήματα και θεατρικές παραστάσεις.


Στη φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά: Θεμιστοκλής Καρατζάς, Πρόεδρος, Νικόλαος Δαλαμάγκας Α' Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Μπίτσικας, Γεώργιος Ζαχαρούλης, Γεώργιος Παπαδόπουλος, Ελένη Γλαροπούλου.  

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου