Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Πανομογενειακή συγκέντρωση στο Worcester για την Παρέλαση

Δευτέρα, 5 Μαρτίου, 2012

Άρχισαν οι πανομογενειακές συγκεντρώσεις στην περιφέρεια αρχίζοντας από το Worcester όπου έγινε μία ωραία συγκέντρωση στην οποία συμμετείχαν 25 άτομα αντιπροσωπεύοντας την Ελληνική Κοινότητα. 

Υπεύθυνος για την οργάνωση της Πανομογενειακής στο Worcester ήταν ο β' Ταμίας της Ομοσπονδίας κ. Κων. Ιωάννης Ράμμος ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά. 

 Από την Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων έλαβαν μέρος ο πρόεδρος κ. Θεμιστοκλής Καρατζάς, ο Α' Αντιπρόεδρος κ. Νικόλαος Δαλαμάγκας (είναι υπεύθυνος της παρελάσεως μαζί με τον Β' Αντιπρόεδρο), το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος και ο κ. Ράμμος. Αντιπροσωπεύοντας την Ελληνική Ομογένεια ήσαν ο Αντιπρόεδρος της Κοινότητας κ. Αγγελής Σιδέρης, ο ιερατικός προϊστάμενος του ιερού ναού Αγίου Σπυρίδωνος π. Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας κ. Δημήτριος Κούτουλας ο οποίος είναι και πρόεδρος του Ηπειρωτικού Συλλόγου “ΕΝΩΣΗΣ” και ο Ταμίας της ως άνω Ομοσπονδίας Γεώργιος Νάνης, η πρόεδρος του Ηπειρωτικού Συλλόγου “Ο Χορός του Ζαλόγγου” κ. Κατερίνα Σίγγα, η κυβερνήτης της Παμακεδονικής Ομοσπονδίας κ. Ρούλα Μιτκόνη, ο πρόεδρος του Μακεδονικού Συλλόγου Χρυσοχωραφιτών κ. Σωτήρης Γρηγοριάδης, δασκάλες του Ελληνικού Σχολείου και άλλοι.

Η φιλοξένεια στους αξιωματούχους της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων ήταν πολύ καλή από την Ελληνική κοινότητα του Worcester. Πέραν των λαχείων άλλο υλικό δεν παρεδόθη από την Ομοσπονδία, σύμφωνα με τους ανθρώπους της κοινότητας!
Να σημειώσουμε ότι από το Worcester θα έρθουν στην παρέλαση της Βοστώνης τέσσερα λεωφορεία αλλά θα συμμετάσχουν και στις άλλες εκδηλώσεις. Αναλυτικό χρονοδιάγραμμα θα αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα μας όταν μας το δόσει η Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων.
Ο Πρόεδρος κ. Θέμης Καρατζάς σε απ' ευθείας επικοινωνία μαζί μας ευχαριστεί την Κοινότητα του Worcester για τη φιλοξενεία.
Υπενθυμίζουμε ότι η παρέλαση για την Ελληνική Επανάσταση του1821 και την ανεξαρτησία της Ελλάδας θα γίνει την Κυριακή, 22 Απριλίου, 2012 στις 1:00 το απόγευμα στη λεωφόρο Boylston Street, στο κέντρο της Βοστώνης.
Στις 25 Mαρτίου 2012 θα γίνει η γιορτή της Νεολαίας και η εκλογή της Miss Greek Independence στην πάνω αίθουσα του Greek-American Political Club που βρίσκεται στο Green Street της πόλης του Cambridge, MA, κοντά στα Πανεπιστήμια Harvard και MIT με υπέυθυνους τον κ. Νικόλαο Δαλαμάγκα και Γεώργιο Παπαδόπουλο.
Στη φωτογραφία το τμήμα Ευζώνων της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας που αποτελείται από νέους της Βοστώνης.  Είναι τόσο τέλειο το τμήμα που όταν παρελαύνει ο κόσμος νομίζει ότι είναι άγημα από την Ελληνική Προεδρική Φρουρά!

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου