Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Καραγκούνης: "Πέσατε να μας φάτε"

"Eίχαμε τρομερή αποφασιστικότητα. Αισθανθήκαμε ότι έχουμε μια τελευταία ευκαιρία και τα δώσαμε όλα. Πήραμε μια πανάξια πρόκριση. Αν η διαιτησία ήταν σωστή θα είχαμε 7 βαθμούς. Δείξαμε ψυχή, πάθος και καρδιά. Κερδίσαμε στα ίσια τη Ρωσία. Ολα τα παιδιά αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο", τόνισε αρχικά ο αρχηγός της Εθνικής και πρόσθεσε:
"Είμαστε γεννημένοι μαχητές! Το έχουμε αποδείξει. Είμαστε μια δυνατή ομάδα από την αρχή έως το τέλος. Πέσατε να μας φάτε, αλλά τώρα η Ελλάδα είναι χαρούμενοι. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είμαστε όλοι χαρούμενοι. Αυτή την πρόκριση τη συγκρίνω με τον άθλο της Πορτογαλίας. Ευχαριστούμε τον Θεό που μας δίνει τέτοιες χαρές. Είμαστε ευλογημένοι. Τι πιο ωραίο που συμπλήρωσα 120 συμμετοχές με αυτή τη μεγάλη πρόκριση!".
Οσον αφορά στο πέναλτι που ζήτησε, ο "Κάρα" επέμεινε: "Ηταν πεντακάθαρο πέναλτι. Δείτε το και στο video. Απορώ πως δεν το έδωσε ο διαιτητής. Ηταν πεντακάθαρο πέναλτι. Είναι άδικο. Και για μένα και για την ομάδα".
Και ολοκλήρωσε: "Είχαμε διαίσθηση ότι δεν θα γυρνούσαμε την Κυριακή πίσω. Με όποιον και να μίλησα, αυτό λέγαμε".
"Μπουζούκια στις 2 Ιουλίου"
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Τζαβέλλας είπε: "Αυτές οι στιγμές είναι ευχάριστες. Είμαστε όλοι ευτυχισμένοι! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Πετύχαμε κάτι μεγάλο, κάτι ακατόρθωτο. Τα λόγια είναι περιττά. Η Εθνική είναι πάντα καλή στα μεγάλα παιχνίδια. Μπουζούκια θα πάμε όταν επιστρέψουμε στις 2 Ιουλίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου