Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Αλλαγή ονόματος στο ΠΑΣΟΚ σχεδιάζει ο Βενιζέλος


Σε πλήρη ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ προχωρά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο πρόεδρος του κόμματος, Ευαγ. Βενιζέλος. Διαβάστε ποιοι είναι οι στόχοιΣτην ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ πρόκειται να προχωρήσει άμεσα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως άλλωστε δήλωσε ο ίδιος το βράδυ των εκλογών.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στην εφημερίδα "Τα Νέα", μόλις σχηματιστεί κυβέρνηση, την εβδομάδα αυτή, στην πρώτη συνεδρίαση της νέας κοινοβουλευτικής μας ομάδας, θα ανακοινωθούν όλες οι πρωτοβουλίες που σχετίζονται με την ανασύσταση της παράταξης.
Και αυτό φέρεται να είναι στην πρώτη του δήλωση μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι "όλα θα γίνουν όπως αξίζει στην ιστορική διαδρομή, το πολιτικό εύρος, τις αξιακές ευαισθησίες και την προοπτική της παράταξης".
Πληροφορίες των Νέων επίσης αναφέρουν πως στο πλαίσιο της ανασύστασης του κόμματος ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα προχωρήσει σε αλλαγή της ονομασίας, θα ζητήσει να γίνει έλεγχος των οικονομικών και θα επανασυγκροτήσει όργανα, τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις.
Στόχος του είναι να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των 33 εκλεγμένων βουλευτών.
Στη νέα ηγετική ομάδα θα μετέχουν έμπειρα, αλλά και νεώτερα στελέχη που θα δουλέψουν για τη συγκρότηση της Κεντροαριστεράς.
Πηγή: Νews247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου