Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΚΗΔΕΙΑ Ευαγγελίας Ραπτάκη-Βαλμά

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2013

Απεβίωσε η Ευαγγελία Ραπτάκη-Βαλμά, 82 ετών, γεννηθείσα στο νησί Άνδρος και κατοικούσα στην πόλη Coventry, Rhode Island, USA. Η Ευαγγελία Ραπτάκη ήταν κόρη του Φίλιππου και της Φραντζεσκας Βαλμά και σύζυγος του Παρασκευά Ραπτάκη.
Τ 1958 μετακόμισε με τον συζυγό της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και ασχολήθηκε στις οικογενειακές επιχειρήσεις των εστιατορίων.
Οι τεθλιμμένοι: Υιός Δημήτριος Ραπτάκης με την σύζυγό του Κάρεν που κατοικούν στην πόλη East Stroudsburg, Pensylvania, Λεωνίδας Ραπτάκης, Γερουσιαστής Rhode Island, με την σύζυγό του Dr. Donna Raptakis με τα παιδιά τους Αλεξάνδρα και Νικόλαος Ραπτάκης.
Η σορός της αείμνηστης Ευαγγελίας Ραπτάκη θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2013 στην αίθουσα του νεκροπομπείου Urquhart-Murphy Funeral Home, 800-812 Greenwich Ave., Warwick, RI από τις 4:00μ.μ. μέχρι τις 8:00μ.μ. Η εξώδιος ακολουθία θα γίνει στις 10:00π.μ. την Τρίτη, 22 Οκτωβρίου στον ιερό ναό Annunciation Greek Orthodox Church, 175 Oaklawn Ave., Cranston, RI . Η ταφή θα γίνει στην Άνδρο, Ελλάδα. Προσφορές στη μνήμη της Ευαγγελίας Ραπτάκη μπορούν να σταλούν για υποτροφίες στο Coventry Teachers Alliance Scholarship Fund, 40 Reservoir Road, Coventry, R.I., 02816.

Αιωνία η Μήμη της αείμνηστης Ευαγγελίας Ραπτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου