Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Συνεδρίασε χθες βράδυ το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας.

Ο Πρόεδρος Κων. Ιωάννης Ράμμος αναφέρθηκε στο ταξίδι του στην Ελλάδα και ευχαρίστησε όσους και με οπουδήποτε τρόπο βοήθησαν αλλά και με την παρουσία τους στις τελευταίες εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας που ήταν η επίσημη δεξίωση για την Νέα Γενική Πρόξενο της Ελλάδος και το κονσέρτο από την Ομάδα Νίκος Γκάτσος του Πολιτιστικού Συλλόγου “ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ”

Στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης αρκετή για ώρα συζητήθηκαν οι εκδηλώσεις που έγιναν πρόσφατα αλλά και αυτές που θα γίνουν στο μέλλον.
Συγκεκριμένα στο μέλλον θα γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:
  1. Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2013, 3:00 μμ, ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου 1940. Η εκδήλωση θα γίνει στο αμφιθέατρο του Μαλιωτείου Πολιτιστικού Κέντρου και κύρια ομιλήτρια θα είναι η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στη Βοστώνη, αξιότιμη κ. Ιφιγένεια Καναρά. Θα συμμετάσχουν μαθητές και μαθήτριες των Ελληνικών Σχολείων και χορευτικά συγκροτήματα. Το πρόγραμμα έχει αναλάβει η Δρ. Μαίρη Δεληχάτσιος και γίνεται σε συνεργασία με την Μητρόπολη Βοστώνης και το σύνδεσμο Δασκάλων και την Πρόεδρο κ. Θεοδώρα Χρονοπούλου.
  2. Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, 7:30μμ συνεδρίαση Δ.Σ. Της Ομοσπονδίας
  3. Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, Γενική Συνέλευση
Έγινε ο “κορμός” των επιτροπών οι οποίες θα ολοκληρωθούν στη Γενική Συνέλευση της 20ης Νοεμβρίου με την συμμετοχή και άλλων.

Οι Επιτροπές έχουν ως εξής:
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ: Κων. Ιωάννης Ράμμος, Βασίλειος Καυκάς, Μιλτιάδης Αθανασόπουλος.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: Βασίλειος Καυκάς, Καίτη Πατσαούρα, Γεώργιος Παπαδόπουλος
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: Παναγιώτης Λαμπρόπουλος, Γεώργιος Παπαδόπουλος
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΤΗΡΙΟΥ: Μιλτιάδς Αθανασόπουλος, Δημήτριος Παπασλής, Δημήτριος Μπίτσικας, Ιωάννης Κερατσόπουλος
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ: Δρ. Μαίρη Δεληχάτσιος, Δημήτριος Ματθαίος
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: Κων. Ιωάννης Ράμμος, όλοι οι πρώην Πρόεδροι, Εμπειρογνώμονες
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ: Κων. Ιωάννης Ράμμος, όλοι οι πρώην Πρόεδροι, Νομικός Σύμβουλος, Δρ. Μαίρη Δεληχάτσιος
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΟΡΤΩΝ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: Μαρία Σπυριδοπούλου, Ελευθερία Παπασλή
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ: Καίτη Πατσαούρα, Ελευθερία Παπασλή

Όπως αναφέραμε πιο πάνω κατά την Γενική Συνέλευση σε αυτές τις επιτροπές έχουν δικαίωμα να μπουν αντιπρόσωποι από όλους τους Συλλόγους μέλη της Ομοσπονδίας καθώς και εμπειρογνώμονες. Ακόμα κατά την Γενική Συνέλευση θα γίνουν και οι Ομάδες Εργασίας για την παρέλαση.

Στα νέα θέματα συζητήθηκε η καλύτερη επικοινωνία με τους συλλόγους και τις Ελληνικές κοινότητες να μην συμπίπτουν εκδηλώσεις. Ακόμα σχηματίσθηκε ομάδα για την επεξεργασία μελλοντικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας.
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν 9 από τα 12 μέλη του Δ.Σ. Ήτη: Κων Ιωάννης Ράμμος, Βασίλης Καυκάς*, Μιλτιάδης Αθανασόπουλος, Δρ. Μαίρη Δεληχάτσιος, Καίτη Πατσαούρα, Παναγιώτης Λαμπρόπουλος, Δημήτρης Παπασλής*, Δημήτρης Ματθαίος, Δημήτρης Μπίτσικαςκαι Γεωργία Μαυρίδου  ακόμα οι πρώην Πρόεδροι: Θέμης Καρατζάς, Ελένη Βιδάλη, Δέσποινα Δημητροπούλου.

*Είναι και πρώην Πρόεδροι της Ομοσπονδίας


Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου