Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Δεξίωση για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, στην οικία του αμερικανού πρεσβευτή



Ο αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα Ντέιβιντ Πιρς ενώ υποδέχεται τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Βαγγέλη ΒενιζέλοΠηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δεξίωση για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, στην οικία του αμερικανού πρεσβευτή
«Είναι προς το συμφέρον των Ηνωμένων Πολιτειών να βγει η Ελλάδα από την κρίση πιο δυνατή» δήλωσε ο αμερικανός πρεσβευτής στην Ελλάδα Ντέιβιντ Πιρς, κατά την ομιλία του στη διάρκεια της δεξίωσης για την Ημέρα Ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, που πραγματοποιήθηκε στον κήπο της πρεσβευτικής οικίας.
Παρουσία, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών Βαγγέλη Βενιζέλου, του προέδρου της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη, πολλών υπουργών, της ηγεσίας των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, βουλευτών και εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου, ο κ. Πιρς, εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική κουλτούρα και τόνισε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να ενδυναμωθούν οι ήδη ισχυρές και ιδιαιτέρως αδελφικές και στενές, όπως τις χαρακτήρισε, σχέσεις μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ελλάδας.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στα περιθώρια περαιτέρω συνεργασίας στον τομέα του Τουρισμού και των επιχειρήσεων και ευχαρίστησε για τη φιλοξενία με την οποία τον έχουν περιβάλει οι Έλληνες από τη στιγμή της άφιξής του στη χώρα. 
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου