Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Κάηκε ολοσχερώς αυτοκίνητο στην Πηνεία

 Σάββατο, 12 Ιουλίου, 2014

Άγιο είχαν μία μητέρα και η κόρη της νωρίς το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή της Πηνείας, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς, ύστερα από εκτροπή.
Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 7 το πρωί στην επαρχιακή οδό Αμαλιάδας- Σιμόπουλο, κοντά στο Τζαμί Πηνείας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μία γυναίκα και η κόρη της και είχε κατεύθυνση από Αμαλιάδα προς Σιμόπουλο, άγνωστο πώς εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε εκτός οδοστρώματος.
Μητέρα και κόρη κατάφεραν και βγήκαν αμέσως από το αυτοκίνητο, αφού δεν έφεραν κάποια σοβαρά τραύματα και αυτή ήταν και η σωτήρια κίνηση γι’ αυτές, αφού λίγα λεπτά μετά το τροχαίο το ΙΧΕ αυτοκίνητο μάρκας Fiat τυλίχθηκε στις φλόγες.
Στο σημείο έσπευσαν οχήματα και πυροσβέστες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας, ωστόσο δεν κατάφεραν να σώσουν το όχημα, στο οποίο η φωτιά εκδηλώθηκε από το σημείο του κινητήρα.
Μ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου