Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας

 Σάββατο, 12 Ιουλίου, 2014

Της Νάνσυ Σπυροπούλου

 
   Ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Μάριος Φραγκούλης, η Έλλη Πασπαλά, ο Γιάννης Χαρούλης, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Τάσος Χαλκιάς, η Τζόϋς Ευείδη, η Ελένη Κρίτα, η Φωτεινή Φιλοσόφου, ο Γιάννης Νικολαϊδης, η Ηρώ Σαϊα, η Ελένη Ράντου, ο Ορφέας Αυγουστίδης και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες, ηθοποιούς και τραγουδιστές, που θα περάσουν φέτος από το Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας.
   Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας Αριστείδης Παναγιωτόπουλος, πλαισιωμένος από τους αντιδημάρχους Πέτρο Γιαννακόπουλο και Γιώργο Γεωργακόπουλο, παρουσίασε το πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ που ανοίγει αυλαία στις 18 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 28 Αυγούστου.
Ένα Φεστιβάλ που «…κάθε χρόνο γίνεται ολοένα και καλύτερο, παρά τις αντιξοότητες που συναντάμε, είτε πρόκειται για οικονομικές δυσκολίες είτε για απρόβλεπτά γεγονότα, όπως η κλοπή των καλωδίων στο θέατρο, κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς», σημείωσε ο κ.Παναγιωτόπουλος. Αναφερόμενος στο πρόγραμμα, έκανε λόγο για ποιοτικές θεατρικές και μουσικές παραστάσεις για όλα τα γούστα και τις ηλικίες, με σημαντικούς καλλιτέχνες, αγαπητούς στο ευρύ κοινό. Ανάμεσα σε αυτούς όμως, βρίσκονται και εξίσου ταλαντούχοι καλλιτέχνες, προερχόμενοι από την Ηλεία, κι αυτοί είναι τα μέλη της Ορχήστρας τα «Χρώματα της Ήλιδας»που φέτος θα τραγουδήσουν για την Βραδιά της Πανσελήνου, που συνδιοργανώνει ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας με την Ζ΄ Εφορεία Αρχαιοτήτων, και θα είναι ανοιχτή (και χωρίς είσοδο) για το κοινό.
   Εξάλλου, στο πρόγραμμα ενδέχεται να προστεθεί μια ακόμα συναυλία γνωστού Έλληνα καλλιτέχνη, για την οποία ο δήμος και η κοινωφελής επιχείρηση, αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε συζητήσεις.
   Ο κ.Παναγιωτόπουλος, τέλος, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβλήθηκε από την πλευρά του δήμου και της κοινωφελούς επιχείρησης, σε συνεργασία με τις εταιρίες παραγωγής των μουσικών και θεατρικών παραστάσεων, ώστε οι τιμές των εισιτηρίων να παραμείνουν στα περσινά επίπεδα, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους Ηλείους και επισκέπτες να τις παρακολουθήσουν από κοντά.


Το πρόγραμμα

Παρασκευή 18 Ιουλίου
«Αντιγόνη» Σοφοκλέους, με τους Φωτεινή Φιλοσόφου, Γιάννη Νικολαϊδη, Τάσο Πολιτόπουλο
Από τον Οργανισμό Ελληνικού Θεάτρου «Αιχμή», σε σκηνοθεσία Γιάννη Νικολαϊδη
Θέατρο Ολύμπια (Φλόκα)
Ώρα έναρξης -  21:15
Τιμές εισιτηρίων - 15 ευρώ στο ταμείο, 10 ευρώ φοιτητικό, μαθητικό, ανέργων, 12 ευρώ στην προπώληση

Δευτέρα 21 Ιουλίου
Συναυλία από τον Γιάννη Χαρούλη

Θέατρο Ολύμπια (Φλόκα)
Ώρα έναρξης -  21:30
Τιμές εισιτηρίων -  14 ευρώ στο ταμείο, 12ευρώ στην προπώληση

Παρασκευή 25 Ιουλίου
   Συναυλία από τον Σταύρο Ξαρχάκο «Μάνα μου Ελλάς». Μαζί του οι Ηρώ ΣαΐαΖαχαρίας ΚαρούνηςΝεοκλής Νεοφυτίδης, και 10μελής ορχήστρα καταξιωμένων μουσικών – σολίστ, την οποία θα διευθύνει ο Σταύρος Ξαρχάκος.
Θέατρο Ολύμπια (Φλόκα)
 Ώρα έναρξης - 21:30
Τιμές εισιτηρίων - 10 ευρώ γενική είσοδος (προπώληση και ταμείο)

Παρασκευή 1η Αυγούστου
Συναυλία από τους Μάριο Φραγκούλη - Έλλη Πασπαλά «Η αγάπη θέλει δυο». Συμμετέχουν οι μουσικοί David Lynch: τενόρο και σοπράνο σαξόφωνο, φλάουτο, πίκολο και κρουστά - Γιώργος Καλούδης: τσέλο, λύρα, μαντολίνο, κιθάρα, κρουστά - Τάκης Φαραζής: πιάνο, ακορντεόν -Πέτρος Βαρθακούρης: κοντραμπάσο, κιθάρα - Κώστας  Μυλωνάς: ντραμς και κρουστά.

Θέατρο Ολυμπία (Φλόκα)
Ώρα έναρξης: 21:30

Σάββατο 2 Αυγούστου
Θεατρική παράταση «Ο καταδικός μου» των Ράντου, Σάρας Γανωτή, Νίκου Σταυρακούδη. Πρωταγωνιστούν οι Ελένη Ράντου,  Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και ο Μπάμπης Γιωτόπουλος.
Θέατρο Ολύμπια(Φλόκα)
Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμές Εισιτηρίων: 18 ευρώ ενήλικες, 15 ευρώ μαθητικό (13 - 17 ετών), Φοιτητικό και Πολυτέκνων, 12 ευρώ παιδικό (6 - 12 ετών) και ανέργων(με την προσκόμιση στον έλεγχο κάρτα ανεργίας).

Κυριακή 10 Αυγούστου
Συναυλία - αφιέρωμα στον Δήμο Μούτση «Δε λες κουβέντα», από την Ορχήστρα τα Χρώματα της Ήλιδας του Γιώργου Γκιντζίρη. Σε συνεργασία με τη Ζ΄ ΕΠΚΑ, στη Βραδιά της Πανσελήνου.
   Τραγουδά η Χαρά Σκουλαρίκου, συμμετέχουν οι μουσικοί Παύλος Αυγερινόπουλος, Γιώργος Γκιντζίρης, Στάθης Δεββές, Παναγιώτης Καψάσκης, Λίνα Λύγκα, Δημήτρης Μαλεβίτης, Θανάσης Πουλακίδας, Νίκος Στεφανίδης, Χρήστος Χριστόπουλος.
Αίθριο Παλαιού Μουσείου
Είσοδος ελεύθερη για το κοινό

Πέμπτη 21 Αυγούστου
Θεατρική παράσταση - κωμωδία «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα με την  Κάτια Δανδουλάκη, Τάσο Χαλκιά, Θάνο Καληώρα, Τζόϋς Ευείδη, Ελένη Κρίτα και Πρόδρομο Τοσουνίδη.

Θέατρο Ολυμπία (Φλόκα)
Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμές εισιτηρίων: 18 ευρώ στο ταμείο, 15 ευρώ στην προπώληση, 13 ευρώ άνεργοι, παιδιά, πολύτεκνοι, φοιτητές

Κυριακή 24 Αυγούστου
Θεατρική παράσταση για παιδιά «Μίλα, Μήλα Μαγικά». Διασκευή από το έργο The Big Magic του Brendan Murray. Παίζουν οι Σαμψών Φύτρος, Ντίνος Ποντικόπουλος, Δημήτρης Μικιός.
Θέατρο Δάσους Δρούβα
Ώρα έναρξης: 20:30 
Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ γενική είσοδος

Τετάρτη 27 Αυγούστου
Θεατρική Παράσταση για παιδιά «Παραμύθια - Παραμυθοτράγουδα» από την Ακαδημία Ποίησης και Παραμυθιού και Δημιουργικό Εργαστήρι «Ονειροπαγίδα».

Θέατρο Ολύμπια (Φλόκα)
Ώρα έναρξης: 20:00
Τιμές εισιτηρίων: 5 ευρώ γενική είσοδος, 4 ευρώ προπώληση

Πέμπτη 28 Αυγούστου
Θεατρική Παράσταση «Caveman» του Rob Becker, με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Θέατρο Ολύμπια (Φλόκα)
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ γενική είσοδος
 Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου