Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Στο χείλος του γκρεμού η Demoulas/Market Basket

Δευτέρα, 21 Ιουλίου, 2014
Άδεια τα ράφια, άδεια τα πανέρια στα φρούτα και λαχανικά, άδειες οι βιτρίνες και τα ψυγεία των κρεάτων, πουλερικών και θαλασσινών. Οι πελάτες με ανοικτό το στώμα που βλέπουν για πρώτη φορά τα ράφια μισοάδεια απορούν και μουρμουράνε "καλά τι δεν καταλαβαίνουν οι διοικούντες;"
Αλήθεια τι δεν καταλαβαίνουν; Οκτώ 
στελέχοι της εταιρείας
εκδιώχτηκαν χθες με "φιρμάνι" των δύο νέων πρπέδρων της εταιρείας. Είναι σημάδι ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι που δεν υπακούουν τι τους λένε οι νέοι διοικούντες. Την Παρασκευή το πρωί 2,500 άτομα έκανα ειρηνική διαδήλωση έξω από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και βρονοφώναξαν "θέλουμε τον Αρη Τ. πίσω".
Οι διευθυντές της εταιρείας των 71 πολυκαταστημάτων

σούπερ μάρκετ με το ελληνικό όνομα Δημουλάς τάχτηκαν με το μέρος του μέχρι πρότινος διευθυντή/Πρόεδρο της εταιρείας τους Αθανάσιο Τηλέμαχου Δημουλά. Μαζί του και πολλοί διευθυντές σε διάφορα πόστα. Μαζί και χιλιάδες πελάτες οι οποίοι χθες υπέγραφαν τα έντυπα που γράφουν "΄ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ Τ. ΠΙΣΩ".
Τα φορτηγά της εταιρείας δεν μετακινήθηκαν τις 
τρεις τελευταίες ημέρες  με
αποτέλεσμα να μη γίνει ανεφοδιασμός των καταστημάτων. Οι προμηθευτές από τα διάφορα μέρη της χώρας άρραξαν και αυτοί τα φορτηγά τοςυ και οι αποθήκες άδειασαν.
Σήμερα στις 9:00π.μ. θα γίνει άλλη διαδήλωση έξω από τα κεντρικά γραφεία όπου οι νέοι διευθυντές οι οποίοι ελέγχονται από τον Αθανάσιο Σ. 
Δημουλά, εξάδερφο του Αθανάσιου Τ. έχουν καλέσει δύο στελέχη της εταιρείας να συζητήσουν. Δεν νομίζω όμως να τα βρουν αφού στο πλευρό τους είναι χιλιάδες άλλοι από το εργατικό δυναμικό, εκλεγμένοι πολιτικοί και πολλές εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες. "Θέλουμε τον Άρη Τ" πίσω λένε όλοι.
Ήρθε το τέλος της μεγάλης "
αυτοκρατορίαςDemoulas/Market Basket ή η αρχή μίας άλλης εταιρείας; Είναι θέμα χρόνου και θέμα νόμου αφού οι ενδο-οικογενεικές διαμάχες της οικογένειας θα συνεχίσουν όπως φαίνεται. Ο Αθανάσιος Τηλέμαχου Δημουλάς παρέμενε Γενικός Διευθυντής με την ψήφο της πρώην συζύγου του πρώτου του εξάδελφου Έβανς (σκοτώθηκε σε αγώνες ταχύτητας στο Μόντρεαλ πριν χρόνια) η χήρα του εξάδελφου παντρεύτηκε πριν μερικά χρόνια και η ψήφος της πήγε με το "αντίπαλο στρατόπεδο" του πρώτου εξάδελφου Αθανάσιου Σ. Δημουλά.  Ο Αθανάσιος Τ. Δημουλάς παρέμενε στην προεδρεία τα τελευταία χρόνια με την ψήφο της.  Αυτό άλλαξε όμως όταν η χήρα του Εβανς ψήφισε με τον Αθανάσιο Σ. Δημουλά και τον περασμένο μήνα ο Αθανάσιος Τηλέμαχου καθαιρέθει από την αρχηγία στην εταιρεία. Μία εταιρεία που επί προεδρίας του συνεχώς ανέβαινε με νέα καταστήματα, νέα προϊόντα και χαμηλές τιμές με αποτέλεσμα να τον αγαπούν στην εταιρεία αλλά και οι πελάτες αφού ένα καρότσι με τα ίδια προϊόντα στο Demoulas/Market Basket είχε 300 δολάρια ενώ στην απέναντι εταιρεία είχε 335 δολάρια ή και πάρα πάνω και οι αντίπαλοι κρατούσαν σχετικά χαμηλά τις τιμές γιατί η Demoulas/Market Basket είχε καλύτερες και χαμηλότερες τιμές.
Θα σας κρατούμε ενήμερους.
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου