Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Σκοτώθηκε ο Παναγιώτης Σταύρου, 27 ετών

Δευτέρα, 18 Αυγούστου, 2014
Θλίψη στην ομογένεια του Lowell στο άκουσμα του δυστυχήματος και το θάνατο του 27χρονου Παναγιώτη Σταύρου ο οποίος λόγο της δουλειάς του είχε μετακομίσει από το  Dracut, Massachusetts και έμενε στο Malden, Massachusetts. 
Το δυστύχημα έγινε την παραμονή της Παναγίας, Πέμπτη, 14 Αυγούστου. 
Ο Παναγιώτης έκανε διακοπές με φίλους του στην περιοχή Northeast Kingdom, της κωμόπολης Glover, του Vermont και οδηγούσε σε χωματόδρομο ένα τετράτροχο όχημα που είναι για ανώμαλους δρόμους γνωστό ως "dirt bike" (κάτι σαν τη "γουρούνα" αλλά που αναπτύσει μεγάλη ταχύτητα).
Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών αρχών ο Παναγιώτης Σταύρου οδηγούσε ένα όχημα τύπου Honda Rincon και εκτινάχτηκε από το όχημα όταν με μεγάλη ταχύτητα προσπάθησε να περάσει μία μεγάλη λακούβα με νερό.   Δυστυχώς, δεν φορούσε κράνος. 
Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στο Lowell στις 3 Νοεμβρίου, 1986 και ήταν παιδί του Γρηγόρη και της Ελένης Σταύρου το γένος Χόνδρου, ιδιοκτήτρια του Nicolosi's Custom Tailor στo κέντρο της πόλης Chelmsford
Απόφοιτος της Ελληνο-Αμερικάνικης Ακαδημίας του Lowell και του Lowell High School όπου αποφοίτησε το 2005. Ακολούθως επήγε στο πανεπιστήμιο Suffolk University της Βοστώνης και για τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στη Βοστώνη.
Του άρεσε ο αθλητισμός και ιδιαίτερα το σκι πάνω στις χιονισμένες πλαγιές. Ο Παναγιώτης ήταν ένα καλό ελληνόπουλο που θα λείψει τόσο στην οικογένεια και τους φίλους του όσο και στην Ελληνική Ομογένεια.
Το λαϊκό προσκύνημα στο Παναγιώτη Σταύρου θα γίνει αύριο Τρίτη 4:00μμ-8:00μμ στο νεκροπομπείο BLAKE FUNERAL HOME, 24 Worthen St. CHELMSFORD, Massachusetts. Η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη, 20 Αυγούστου, 2014 στις 10:00 το πρωί στον ιερό ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, 25 Fr. John Sarantos Way, Lowell.

Αιωνία η Μνήμη σου Παναγιώτη Σταύρου


Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου