Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Είναι ο μόνος πρωθυπουργός που μπήκε στο τάφο και βγήκε... της Αμφίπολης

Στο κρεβάτι ο Αντώνης Σαμαράς

Από προχτές ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι στο κρεβάτι του Costa Navarino. Σύμφωνα με το "Θάρρος" ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ύστερα από απότομη κίνηση κατά την κολύμβηση στο περιθώριο της παραμονής του στην ξενοδοχειακή μονάδα Costa Navarino, για αυτό και δεν παρέστη στην εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου Μυρτιδιώτισσας της Πύλου, όπου τον εκπροσώπησε η σύζυγός του Γεωργία!
Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία Χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. κ. Χρυσόστομος.  Στο κήρυγμά του ο κ. Χρυσόστομος αναφέρθηκε στην ιερότητα του προσώπου της Υπεραγίας Θεοτόκου και στη μεσιτεία της προς τον Σωτήρα Χριστό. Παράλληλα, τόνισε τις ευεργεσίες της στο ανθρώπινο γένος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η Μεγαλόχαρη δεν εγκατέλειψε ποτέ τον άνθρωπο στο διάβα των αιώνων. Τέλος, εξήρε το έργο και τις προσπάθειες του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά για την έξοδο της χώρας από την κρίση, ευχόμενος η Υπεραγία Θεοτόκος να είναι πάντα στο πλευρό του.
Αμέσως μετά τη θεία 
λειτουργία η σύζυγος του πρωθυπουργού Γεωργία βρέθηκε σε καφέ, κάτω από τα πλατάνια της κεντρικής πλατείας της Πύλου, συνοδεία του Μητροπολίτη και του Δημάρχού, όπου και συνομίλησε για αρκετή ώρα με πολίτες αλλά και επισκέπτες της Πύλου.
Ο Αντώνης Σαμαράς θα παραμείνει στην Πύλο έως και τη Δευτέρα προκειμένου να αναρρώσει και να συναντηθεί με άτομο του φιλικού του περιβάλλοντος από τον τόπο καταγωγής του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου