Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Όλοι δίπλα στον Κόροιβο

Του Χρ. Κανελλόπουλου

Στα πλαίσια της καμπάνιας που γίνεται από τη νεοσύστατη ΚΑΕ για την πολυμετοχικότητα και τη δημιουργία μιας εταιρείας που θα έχει τα χαρακτηριστικά ως ομάδα λαϊκής βάσης, επισκέφτηκε στο περίπτερό του Κοροίβου στην Κουρούτα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας κα Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή της σε αυτή την προσπάθεια.
Η κα Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη δήλωσε χαρακτηριστικά για την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο Κόροιβος Αμαλιάδας:
«Tέτοιες προσπάθειες που έχουν ως δομικό στοιχείο τη λαϊκή συμμετοχή και ιδιαίτερα στον αθλητισμό, έχουν όλα τις θετικές προϋποθέσεις για να επιτύχουν. H Ηλεία ως Ολυμπιακός νομός, έχοντας όλη αυτή την πολιτιστική κληρονομιά στις πλάτες της, πρέπει να πρωτοπορεί και σε ιδέες και σε πράξεις. Εύχομαι στην ομάδα μπάσκετ του Κοροίβου καλή επιτυχία στην Α1 Εθνική και στους ανθρώπους του καλή δύναμη. Καλώ και εγώ από τη μεριά μου, όλους τους φιλάθλους στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια».
Όπως είναι φυσικό η κα Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη προέβη σε προαγορά αριθμού μετοχών, και η διοίκηση του Κοροίβου την ευχαριστεί  γι’ αυτό.

Πρώτη μεταγραφή Αμερικανός πλέι μέικερ
Στα μεταγραφικά τώρα της ομάδας, αργά χθες το βράδυ αναμενόταν να ολοκληρωθεί η πρώτη μεταγραφή του Κοροίβου και συγκεκριμένα η απόκτηση ενός Αμερικανού πλέι μέικερ. Περισσότερα στοιχεία για τον αθλητή δεν έγιναν γνωστά, κάτι που λογικά θα συμβεί σήμερα. Πάντως η ανακοίνωση θα έχει ιστορικό χαρακτήρα, αφού θα είναι η πρώτη μεταγραφή Αμερικανού αθλητή στην ομάδα της Ηλείας. 

Το ευχαριστώ του Νοέα
Ο Πέτρος Νοέας θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αρκαδικό, αλλά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Κόροιβο και τους φιλάθλους του για όσα πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια στην Αμαλιάδα.
«Και κάπου εδώ έφτασε και η δική μου σειρά να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, τους φιλάθλους και τους φίλους στην Αμαλιάδα. Ηταν 2 υπέροχα χρόνια όπου στο τέλος καταφέραμε τον στόχο μας. Πιστεύω από την μεριά μου ότι έδωσα το 100% σε αυτήν την προσπάθεια και γι’ αυτό φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες και προπονητές μου. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα του Κοροίβου!», έγραψε ο Καλαματιανός φόργουορντ στο Facebook.
 Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου