Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Ένας κουβάς με πάγο...για την αρρώστια "Lou Gehrig's"

.

.Ένας κουβάς με πάγο στο κεφάλι, έτσι για πλάκα, και ζητάς διά μέσου του διαδικτύου (facebook) ή κινητού τηλεφώνου από ένα φίλο/φίλη να κάνει το ίδιο και αυτό για να κινητοποιηθεί ο κόσμος για την αρρώστια "Lou Gehrig's Disease" δηλαδή νόσο του "Lou Gehrig's". Μία αρρώστια που κτυπάει το νευρικό σύστημα και αφήνει τον άνθρωπο παράλυτο και τον οδηγεί στον θάνατο.
YouTube has 50,000-plus ice-challenge videos, and #icebucketchallenge has been trending on Facebook, Instagram and Twitter.Πέρυσι τέτοια εποχή η προσπάθεια για συλλογή χρημάτων για να γίνει εκτεταμένη έρευνα για την ύπουλη αυτή αρρώστια απέφερε μερικές χιλιάδες δολάρια ενώ το 'μπουγέλωμα" με πάγο πλάκα-πλάκα έχει φτάσει κοντά στα 3 εκατομμύρια και επεκτείνετε καθημερινά.
Αρκετά μέλη της οικογένειας έχουν κάνει πραγματικότητα το "μπουγέλωμα" με πάγο και μάλιστα έχουν μπει στην αλυσίδα των 
εκατομμυρίων ανθρώπων που με αυτή την απλή κίνηση και με τον οβολό τους προσπαθούν να κινητοποιήσουν το κόσμο για να βρεθεί το φάρμακο για την αρρώστια "Lou Gehrig's".
Ας χαλαρώσουμε λιγάκι και ας βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο όπως μπορούμε. Καλό παγωμένο μπουγέλωμα... για τη ζωή ρε παιδιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου