Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

"Αγγαρεία" η Εθνική ποδοσφαίρου, Ελλάδα - Ρουμανία 0 - 1

Δεν βλεπόντουσαν... "οι εκατομμυριούχοι τουρίστες"

Απογοητευτική η Εθνική απέναντι στη Ρουμανία που έπαιξε για ώρα με παίκτη λιγότερο στο άδειο «Καραϊσκάκης» - Δοκάρι ο Τοροσίδης στο τέλος Στραβά ξεκίνησε την προσπάθειά της για πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2016 η Ελλάδα, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-0 από τη Ρουμανία. Με τα -θεωρητικά- δυνατά της «χαρτιά» (Σαμαράς, Μήτρογλου) φανερά δίχως αγωνιστικό ρυθμό και τον Ρανιέρι να μην δικαιώνεται για αρκετές από τις επιλογές του, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε δίκαια με το πέναλτι του Μαρικά στο 10’. Αποβλήθηκε στο 53’ ο σκόρερ, αλλά η Εθνική δεν εκμεταλλεύτηκε στο ελάχιστο το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε. 

Μοναδική καλή στιγμή της ομάδας το δοκάρι του Τοροσίδη στο τέλος. Ντεμπούτο για Μάνταλο (ξεκίνησε βασικός) και Διαμαντάκο.
Ακόμη κι εκείνοι που δεν μπορούν να χαρακτηριστούν μοιρολάτρες, καταλάβαιναν πως οι οιωνοί δεν ήταν με το μέρος της Ελλάδας… Με νέο προπονητή, με διαφορετική φιλοσοφία και αρκετές αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που είχε αξιοπρεπέστατη παρουσία στο Μουντιάλ και αγωνιζόμενη σε ένα άδειο από κόσμο «Καραϊσκάκης», η Εθνική ομάδα απλά δεν έπειθε… 
Νωχελική και χωρίς να παίρνει αυτά που ενδεχομένως ο Ρανιέρι θα περίμενε, η Εθνική έδειχνε να μην είναι ικανή να παίξει από τον άξονα, με συνέπεια να μην μπορεί να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε ένα ατομικό λάθος (αυτό του Χολέμπας που έπεσε σε λάθος χρόνο στα πόδια του Τσιπριου) να δώσει στους Ρουμάνους την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 10’ με το πέναλτι του Μαρικά. 
Ο δυναμισμός του Μανωλά, το φιλότιμο και η εργατικότητα των Μάνταλου, Ταχτσίδη και οι κούρσες του Τοροσίδη (που πάντως έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Ρατς) ήταν τα μόνα καλά στοιχεία που έβγαλε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά δεν στάθηκαν αρκετά για να δούμε μια ευκαιρία της προκοπής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου