Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Βοστώνη: Συνελήφθη 31χρονη που είχε σπίτι της τα λείψανα τριών παιδιών της

Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου, 2014

Η Έρικα Μάρεϊ(φωτό), που πιστεύεται ότι είναι η μητέρα και των επτά παιδιών - των τριών νεκρών βρεφών και των τεσσάρων που ζούσαν μαζί της - προφυλακίστηκε και αντιμετωπίζει πολλές κατηγορίες για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.
Μασαχουσέτη: Συνελήφθη 31χρονη που είχε σπίτι της τα λείψανα τριών παιδιών της
Μια γυναίκα 31 ετών από τη Μασαχουσέτη τέθηκε υπό κράτηση καθώς αστυνομικοί βρήκαν τα λείψανα τριών βρεφών μέσα σε ένα σπίτι-χωματερή, γεμάτο με αρουραίους.
Τα λείψανα του ενός βρέφους βρέθηκαν στο βάθος μιας ντουλάπας, σε ένα δωμάτιο του σπιτιού στην πόλη Oxbridge, περίπου 60 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Βοστώνης. Οι αστυνομικοί βρήκαν άλλους δύο σκελετούς που πιστεύεται ότι ανήκαν σε νεογέννητα όταν ερεύνησαν διεξοδικά το σπίτι.
Όπως ανέφερε η εφημερίδα Boston Herald πριν από δύο εβδομάδες οι κοινωνικές υπηρεσίες της πόλης είχαν απομακρύνει από το σπίτι αυτό τέσσερα παιδιά ηλικίας από 6 μηνών μέχρι 13 ετών. Το σπίτι ήταν σε άθλια κατάσταση, σύμφωνα με την εφημερίδα αυτή και με ρεπορτάζ άλλων μέσων ενημέρωσης.
Η Erica Murray, που πιστεύεται ότι είναι η μητέρα και των επτά παιδιών  - των τριών νεκρών βρεφών και των τεσσάρων που ζούσαν μαζί της - προφυλακίστηκε και αντιμετωπίζει πολλές κατηγορίες για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.
Οι αστυνομικοί υποχρεώθηκαν να φορέσουν στολές για προστασία από επικίνδυνα υλικά κατά την έρευνα που πραγματοποίησαν στον χώρο. Το σπίτι, που βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά του Oxbridge, σε πολύ μικρή απόσταση από το αστυνομικό τμήμα, ήταν γεμάτο με ζωύφια και μύγες ενώ υπήρχαν παντού πεταμένες βρόμικες πάνες που έφταναν σε ύψος το μισό μέτρο.
Πηγή― ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου