Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Τραγικός θάνατος 45χρονου από την Κυλλήνη σε πηγάδι (VIDEO)

Ένας 45χρονος πατέρας δυο παιδιών από το Νιοχώρι της Κυλλήνης ανασύρθηκε νεκρός από πηγάδι στο Τάχι της Θήβας, όπου είχε πάει με το φορτηγό του για εργασία.
Ο άτυχος Βασίλης Λαγογιάννης έφτασε λίγο πριν τις δέκα το βράδυ σε αγροτική περιοχή στο Τάχι Θηβών με το φορτηγό για να φορτώσει κρεμμύδια. Μπαίνοντας με την όπισθεν στο χωράφι αντιλήφθηκε ότι η πίσω ρόδα του αυτοκινήτου κάπου βούλιαξε.
Βγήκε από το αυτοκίνητο προκειμένου να δει τι συμβαίνει μέσα στο σκοτάδι όμως άξαφνα βρέθηκε στο κενό. Ο 45χρονος από το Νιοχώρι Κυλλήνης έπεσε σε "κρυφό" πηγάδι που υπήρχε στο σημείο και φυσικά μέσα στο σκοτάδι δεν φαινόταν.
Όσοι βρίσκονταν στο χωράφι εκείνη την ώρα, έτρεξαν ακούγοντας την κραυγή του άτυχου άνδρα, ωστόσο όταν έφτασαν στο σημείο πάγωσαν αφού κατάλαβαν τι είχε συμβεί.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής από τη Θήβα και στη συνέχεια η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία, αφού το πηγάδι είχε βάθος 30 μέτρων και η ανάσυρση του 45χρονου ήταν ιδιαίτερα δύσκολη.
Ύστερα από πολύωρη επιχείρηση, στις 3.00΄ τα ξημερώματα, οι άνδρες της ΕΜΑΚ ανέσυραν νεκρό τον 45χρονο πατέρα δυο παιδιών που δούλευε ως οδηγός για το μεροκάματο αλλά η μοίρα του επιφύλαξε σκληρό παιχνίδι. 


ΦΩΤΟ: neohorikillinis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου