Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Χορεύοντας με τους ΕΥΖΩΝΕΣ

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου, 2014

Εσύ θα έρθεις;  Εισιτήρια πήρες για να βοηθήσεις;

Συνεδρίασε χθες βράδυ η Επιτροπή της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, Βοστώνης που έχει αναλάβει την διοργάνωσει της εκδήλωσης που θα τιμηθεί το άγημα της Ομοσπονδίας που στο πέρασμά του στην Ελληνική παρέλαση της Βοστώνης φέρνει ρύγους ενθυσιασμού και υπερηφάνιας.  
Οι 24 νέοι ντυμένοι με τη στολή του Έλληνα τσολιά που ανοίγουν την παρέλαση του Ελληνισμού θα τιμηθούν το βράδυ του Σαββάτου, 25 Οκτωβρίου, 2014 στην κοινοτική αίθουσα του Αγίου Νεκταρίου, 39 Belgrade Avenue, Roslindale, Boston, Massachusetts.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν χορευτικά συγκροτήματα που θα χορέψουν Ελληνικούς χορούς από όλη την Ελλάδα.  Μεταξύ αυτών είναι και τα χορευτικά:  Παναγίας Σουμελά, Υιοί και Θυγατέρες του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Λύκειο Ελληνίδων Βοστώνης, Παράδοση (Βrockton)...  
μουσική θα παίξει το συγκρότημα "To Μεράκι" με μουσική από την Ελλάδα και τρία μπουζούκια.
Η είσοδος είναι $20 εάν εξασφαλίστε τα εισιτήρια σας τώρα ενώ στην είσοδο την ημέρα της εκδήλωσης θα είναι $25 δολλάρια.  Θα υπάρχει φαγητό προς $12 το πιάτο και λαχειοφόρος.
Τα εισιτήρια άρχισαν να κυκλοφορούν και μπορείτε να τα προμηθευτήτε από τους ανθρώπους της οργανωτικής επιτροπής 617-254-9327, 617-955-4566, 617-699-5687, 978-835-1455 και από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.  
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 7:30μ.μ. Η μουσική θα αρχίσει στις 8:00μμ.  Όλες οι κρατήσεις τραπεζιών θα είναι ρεζερβέ μέχρι τις 8:30 από εκεί και μετά τα τραπέζια θα είναι διαθέσημα σε 1st come 1st serve.   Σύμφωνα με πληροφορίες μας μέχρι στιγμής (4 εβδομάδες πριν την εκδήλωση) έχουν διατεθεί πάνω από τα μισά εισιτήρια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου