Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Έλληνες/Eλληνίδες & Φιλλέληνες χόρεψαν Ελληνικούς χορούς

Ωραία εκδήλωση με από το Τμήμα Υιοί & Θυγατέρες του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Μία ωραία εκδήλωση έγινε από το χορευτικό συγκρότημα Ὑοιί και Θυγατέρες του Μεγάλου Αλεξάνδρου"στη κεντρική αίθουσα του Greek-American Political Club στο Cambridge, Massachusetts (ανάμεσα στα δύο μεγάλα και ξακουστά Πανεπιστήμια 
ΜΙΤ και Harvard).
Η εκδήλωση έγινε το περασμένο Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου και είχε δύο κομμάτια. Την ημέρα έγινε 
σεμινάριο Ελληνικών Χορών στην πάνω αίθουσα από χοροδιδάσκαλο που ήρθε από την Ελλάδα και συμμετείχαν δεκάδες ενδιαφερόμενοι από χορευτικά συγκροτήματα της περιοχής Βοστώνης ενώ το Σάββατο το βράδυ έγινε γλέντι με ζωντανή Ελληνική μουσική από την ορχήστρα "Το Μεράκι".
Στην κατάμεστη αίθουσα όπου συμμετείχαν ομογενείς φίλοι των παραδοσιακών Ελληνικών χορών και μουσικής αλλά και άλλοι που πήγαν να βοηθήσουν την προσπάθεια του Ελληνικού Συγκροτήματος το οποίο εορτάζει τα 40 χρόνια ζωής κάτω από την καθοδήγηση του ακούραστου Γιώργου Παπαδόπουλου.
Εκτός από το 
χορευτικό "Υiοί & Θυγατέρες του Μεγάλου Αλεξάνδρου"συμμετείχε και τα μέλη του χορευτικού συγκροτήματος "Λύκειο Ελληνίδων"της Βοστώνης.
Εκτός από τους Ελληνικής καταγωγής υπήρχαν και φίλοι της Ελληνικής Μουσικής και Ελληνικού χορού από άλλες Εθνικότητες την παράσταση "
έκλεψαν"μία κυρία Ιαπωνικής καταγωγής και ένας Ιταλικής καταγωγής οι οποίοι χόρεψαν όλους τους Ελληνικούς χορούς με πάρα πολύ άνεση!
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας 
Ελληνο Ᾱμερικανικών Σωματείων κ. Βασίλειος Καυκάς με τον Α' Αντιπρόεδρο κ. Αθανασόπουλο. Ο πρόεδρος του Greek American Political Club, η υπεύθυνη του Λυκείου Ελληνίδων κ. Ειρήνη Σάββα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Βοστώνης "Ραδάμανθoς Ίδη" κ. Ιωάννης Αβυσσηνός και πολλοί άλλοι.
Να 
σημειωθεί ότι τόσο το συγκρότημα Υiοί & Θυγατέρες του Μεγάλου Αλεξάνδρου όσο και το Λύκειο Ελληνίδων θα είναι μέσα συγκροτήματα που θα χορέψουν το Σάββατο, 25η Οκτωβρίου, 2014 στην εκδήλωση "ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΖΩΝΕΣ" που γίνεται για να τιμηθεί το επίλεκτο σώμα των Ευζώνων της Ομοσπονδίας Ελληνο-Ᾱμερικανικών Σωματείων Βοστώνης.
Να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια $20 άρχισαν να κυκλοφορούν και σιγά-σιγά εξαφανίζονται.
Περισσότερα για αυτή την εκδήλωση προσεχώς.
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου