Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Το χρυσό μετάλλιο η Εθνική Πόλο Νέων Γυναικών


«Μας κάνατε υπερήφανους»

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης νέων γυναικών, απέστειλε πριν από λίγο στα κορίτσια και τους προπονητές της ομάδας, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

«Μας κάνατε υπερήφανους»
«Μας κάνατε υπερήφανους», αναφέρει ο κ. Σαμαράς στο τηλεγράφημά του και συγχαίρει τα μέλη της ομάδας για την μεγάλη επιτυχία τους.
«Το ότι ο υγρός στίβος είναι ένα εξαιρετικά προνομιακό πεδίο για τους Έλληνες αθλητές είχαμε τη χαρά να το διαπιστώσουμε πολλές φορές φέτος το καλοκαίρι» αναφέρει στο συγχαρητήριο τηλεγράφημά του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος.
«Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τα "χρυσά" κορίτσια της Εθνικής ομάδας Νέων Γυναικών της ελληνικής υδατοσφαίρισης, που είναι από σήμερα οι πανάξιες πρωταθλήτριες Ευρώπης» καταλήγει ο κ. Βενιζέλος.
Τα κορίτσια του ελληνικού πόλο στέφτηκαν πρωταθλήτριες Ευρώπης σήμερα το απόγευμα κερδίζοντας με 7-6 στον τελικό στην πόλη Όστια, την διοργανώτρια Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου