Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Πέθανε η ηθοποιός Joan Rivers

Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου, 2014

Την τελευταία της πνοή άφησε η σπουδαία ηθοποιός Joan Rivers. Είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, μετά από επέμβαση στις φωνητικές της χορδές
Έφυγε από τη ζωή στα 81 της χρόνια, η διάσημη κωμικός, συγγραφέας και σκηνοθέτις, Joan Rivers.
H Rivers, είχε μεταφερθεί εσπευσμένα από το νοσοκομείο East Side clinic στο Mount Sinai, καθώς σταμάτησε να αναπνέει κατά τη διάρκεια επέμβασης στις φωνητικές χορδές, σε ιδιωτική κλινική.
Η ηθοποιός δεν τα κατάφερε τελικά και άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Πέμπτης. Το δυσάρεστο γεγονός, ανακοίνωσε η κόρη της Melissa.
"Με μεγάλη μου λύπη ανακοινώνω το θάνατο της μητέρας μου, Joan Rivers. Πέθανε ήρεμη στις 1:17 το μεσημέρι έχοντας δίπλα της συγγενείς και φίλους. Ο γιος μου και εγώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και το προσωπικό του νοσοκομείου Mount Sinai για την φροντίδα που προσέφεραν στη μητέρα μου. Δεχτήκαμε αγάπη, στήριξη και προσευχές από όλον τον κόσμο. Ακούστηκαν και τις εκτιμήσαμε. Η μεγαλύτερη ευχαρίστηση της μητέρας μου ήταν να κάνει τον κόσμο να γελάει. Παρόλο που είναι δύσκολο να συμβεί τώρα, ξέρω πως η τελευταία επιθυμία της μητέρας μου είναι να ξαναγελάσουμε σύντομα".
Η Rivers, γεννήθηκε στο Μπρούκλιν το 1933 και αποφοίτησε από το κολέγιο Barnard το 1954. Έναε τα πρώτα της βήματα στο χώρο του θεάματος στα τέλη της δεκαετίας του '50 και η πρώτη της μεγάλη επιτυχία ήταν το 1965 όταν εμφανίστηκε στο "The Tonight Show Starring Johnny Carson".
Από το 1974 άρχισε να σταδιοδρομεί και ως συγγραφέας υπογράφοντας κυρίως βιβλία αυτοβιογραφικά και χιουμοριστικά, ενώ τα "βιτριολικά" της σχόλια, συχνά προκαλούσαν αντιδράσεις.
Τους τελευταίους μήνες, η Joan Rivers συμπαρουσίαζε την εκπομπή "Fashion Police" στο "E! Entertainment" όπως και την online εκπομπή στο Youtube "In Bed With Joan".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου