Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Διαφήμιση έγινε στην Market Basket/Demoulas

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου, 2014
Επανέρχομαι στο θέμα της εταιρείας Market Basket/Demoulas και αυτό λόγο των πολλών μηνυμάτων και την απήχηση που είχε όχι μόνο εδώ στη Βοστώνη αλλά και σε άλλα μέρη της Αμερικής, του Καναδά και την Ελλάδα από ανθρώπους που έχουν ζήσει στη Νέα Αγγλία (περιοχή Βοστώνης). Ακόμα πολλοί επιχειρηματίες και επιστήμονες ζήτησαν πληροφορίες.
Η αγορά της εταιρείας από τον Αθανάσιο Τηλέμαχου 
Δημουλά (Arthur ή Artie T. Demoulas) έφερε το εργατικό δυναμικό πίσω στην εταιρεία, εξ άλλου για αυτόν απεργούσαν, όπως έφερε και τους πελάτες και τις εταιρείες ανεφοδιασμού από κοντά και από μακριά
Χθες, Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου όλα τα ράφια, τα πανέρια και τα ψυγεία ήταν γεμάτα. Κρέατα, ψαρικά, 
αλλαντικά, τυριά και γάλατα, όλα τα φρούτα και λαχανικά, εκτός από φράουλες (θα πάρει ακόμα λίγες ημέρες για να έρθουν από τις φάρμες του Νότου και της Καλιφόρνιας.
Παντού χαμόγελα, εργάτες, προϊστάμενοι, πελάτες.
Τελικά η όλη δημοσιότητα ήταν μία καλή 
διαφήμιση για την εταιρεία. Πλησίασα μία κυρία και την ρώτησα πως βλέπει τα πράγματα. "Είμαι ευτυχισμένη, όλα πάνε καλά. Ψωνίζω στα καταστήματα Market Basket/Demoulas 38 χρόνια, χαίρομαι που ο Arthur T. είναι πάλι στο τιμόνι της εταιρείας". Κάπως έτσι μίλησαν και αρκετοί άλλοι που τους ρώτησα.
Ένα ζευγάρι μου είπε ότι ήρθαν από τη 
Βοστώνη για να αγοράσουν προϊόντα από την Market Basket/Demoulas. "Από τη Βοστώνη, γιατί τόσο μακρυά;" τους ρώτησα. "Γιατί μας εντυπωσίασε ο τρόπος που χειρίστηκε το εργατικό δυναμικό την περίπτωση αλλά και ο κ. Artie T. Demoulas. Έγραψαν ιστορία και μας εντυπωσίασαν. Ήρθαμε να τους συγχαρούμε και να ψωνίσουμε. Από τώρα και στο εξής εδώ θα ψωνίζουμε. Αυτοί οι άνθρωποι είναι χαρισματικοί!"
Μίλησα με μερικούς γνωστούς μου από το υπαλληλικό προσωπικό (από τις 25,000 εργάτες οι 8,000 είναι Ελληνικής καταγωγής) 
χαριτολογήσαμε για το πόσο καλά φαινόσαντε στα δελτία ειδήσεων πήρα μερικά ψώνια και έφτασα στο ταμείο. Τα πάντα δουλεύουν ρολόϊ και τα πάντα αστράφτουν.
Μέσα σε 5 ημέρες η κραταιά επιχείρηση που ήταν έτοιμη να 
πέσει στο γκρεμό ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Βασίλης Καυκάς, Βοστώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου