Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Ντράγκι: Ασφαλείς οι ελληνικές τράπεζες όσο η Αθήνα βρίσκεται σε πρόγραμμα

Διαβεβαιώσεις στον Αλ.Τσίπρα

Ο Μ. Ντράγκι τόνισε την ανάγκη να κλείσει η συμφωνία άμεσα, ενώ ο πρωθυπουργός έθεσε μεταξύ άλλων και το ζήτημα με τα ελληνικά ομόλογα ύψους 27 δισ. που είχαν αγοραστεί από την ΕΚΤ κατά την περίοδο Τρισέ και τώρα εκκρεμεί η αποπληρωμή τους. Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης και το εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της ΕΚΤ και αρμόδιος για την Ελλάδα, Μπενουά Κερέ.
Συνάντηση είχε ο πρωθυπουργός και με τον Ιταλό πρωθυπουργό, Ματέο Ρέντσι, το οποίο ενημέρωσε για την ελληνική πρόταση για τη ρύθμιση του χρέους αλλά και το πακέτο μεταρρυθμίσεων.
Εξάλλου, το αποτέλεσμα του νέου γύρου των διαβουλεύσεων που ξεκίνησαν πάνω στη νέα ελληνική πρόταση περιμένει η ελληνική πλευρά μέσα στις επόμενες ώρες ή ημέρες, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.
Όπως εξήγησαν, αναμένει μια αναφορά για το ελληνικό χρέος, την τελική διάρκεια της παράτασης και τον καθορισμό των προαπαιτουμένων δράσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου