Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Καθηγητής σκότωσε τη φίλη του και έναν συνάδελφό του στο πανεπιστήμιο Delta State Cleveland, Mississippi

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου, 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ο δράστης βρέθηκε νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι
Οι αστυνομικές αρχές σύστησαν στους φοιτητές και το προσωπικό να μείνουν στα δωμάτιά τους και να απομακρυνθούν από τα παράθυρα ενώ διερευνούσαν τον χώρο του πανεπιστημίου.
Κλίβελαντ: Καθηγητής σκότωσε τη φίλη του και έναν συνάδελφό του στο πανεπιστήμιο Delta State
Η αστυνομία γνωστοποίησε τη Δευτέρα ότι καθηγητής στο πανεπιστήμιο Delta State, στο Κλίβελαντ, του Μισισίπι, είναι «άτομο ύποπτο» για τον πυροβολισμό και τον θάνατο συναδέλφου του.
Οι αρχές ανέφεραν ότι ψάχνουν για τον καθηγητή γεωγραφίας και κοινωνικών επιστημών Σάνον Λαμπ, 45, σε σχέση με τον φόνο του Ηθαν Σμίθ, 39, επίκουρου καθηγητή αμερικανικής ιστορίας. Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα (Biloxi Sun Herald) η αστυνομία αναζητά τον Λαμπ ως ύποπτο και ενός άλλου φόνου, μιας γυναίκας με την οποία μοιραζόταν ένα σπίτι, σε μια πόλη 480 χιλιόμετρα από το Delta State.
Ο αρχηγός της αστυνομίας του Κλίβελαντ δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου το απόγευμα (τοπική ώρα) ότι ο Λαμπ δεν πρέπει πλέον να κρύβεται στον χώρο του πανεπιστημίου, το οποίο βρίσκεται στα σύνορα με την πολιτεία του Αρκάνσας.
Νωρίτερα, οι αστυνομικές αρχές σύστησαν στους φοιτητές και το προσωπικό να μείνουν στα δωμάτιά τους και να απομακρυνθούν από τα παράθυρα ενώ διερευνούσαν τον χώρο του πανεπιστημίου, καθώς και παραπλήσια πανεπιστήμια, τα οποία τέθηκαν επίσης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Ο καθηγητής πολιτικών επιστημών Γκάρι Τζένινγκς, συνάδελφος του Σμιθ στο ίδιο πανεπιστήμιο, δήλωσε γι’ αυτόν σε ηλεκτρονικό μήνυμά του στο Reuters ότι επρόκειτο για εξαιρετικό επιστήμονα και χαρισματικό καθηγητή.
Το πανεπιστήμιο, στο οποίο φοιτούν πάνω από 4.000 φοιτητές, ακύρωσε όλα τα μαθήματα και τις εκδηλώσεις που είχε προγραμματίσει γι’ αυτές τις ημέρες, προκειμένου να γιορτάσει τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του.
Οι ΗΠΑ έχουν επανειλημμένα αποτελέσει θέατρο πολύνεκρων περιστατικών με πυροβολισμούς σε πανεπιστήμια που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη και πυροδότησαν τον δημόσιο διάλογο σχετικά με την οπλοκατοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου