Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Προς ΤΑΙΠΕΔ μεγάλη έκταση στο Βαρθολομιό

Και το Ηλειακό Χωριό στο τιμολόγιο


Διαγωνισμό για 5 νέες εκτάσεις προαννήγγειλε σύμφωνα με τον αθηναϊκό Τύπο η εντεταλμένη σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, Λλίλα Τσιτσογιαννοπούλου, σε συνέδριο της «Prodexpo» για την ανάπτυξη και την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας.
Μία εκ των 5 εκτάσερων είναι 950.000 τ.μ. στο Βαρθολομιό, με επιφάνεια προς δόμηση και αδειοδότηση 40.736 τ.μ. Στην έκταση προβλέπεται η κατασκευή τουριστικών εγκαταστάσεων και γηπέδου γκολφ, επένδυση που είχε σχεδιαστεί και τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δεν προχώρησε για άγνωστους λόγους. Σύμφωνα με το νέο πλάνο, η ανάπτυξη της δόμησης θα γίνει με βάση το Εθνικό Σχεδιασμό Χωρικής Ανάπτυξης Δημοσίων Ακινήτων.
Στην ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ δεν έχει αναρτηθεί ακόμα το προφίλ της έκτασης, γεγονός που σημαίνει ότι παρά τις μεγαλεπήβολες εξαγγελίες, είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο η επένδυση. Αυτό που επισημάνθηκε έντονα από τους συμμετέχοντες στο συνέδριο, είναι πως δίχως την ολοκλήρωση της τραπεζικής ανακεφαλαιοποίησης είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατον να προχωρήσουν επενδύσεις και να κινηθεί ξανά η αγορά ακινήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου