Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Η σύρραξη ΗΠΑ-Γερμανίας και στη μέση το ελληνικό χρέος

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου, 2015
ΠΩΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Μεγάλο στοίχημα για τον Αλέξη Τσίπρα είναι η επιτυχής αξιολόγηση του προγράμματος έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την εκταμίευση των δόσεων.Από τα διασταυρούμενα πυρά του οικονομικού πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Γερμανίας καλείται να περάσει η Αθήνα ώστε να εξασφαλίσει βιώσιμη λύση για το χρέος. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση οφείλει να απασφαλίσει τρεις ακόμα «νάρκες» που θέτουν σε κίνδυνο την πορεία της χώρας: το Ασφαλιστικό, την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και την ενίσχυση της ρευστότητας στην αγορά.


Μεγάλο στοίχημα για τον Αλέξη Τσίπρα είναι η επιτυχής αξιολόγηση του προγράμματος έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την εκταμίευση των δόσεων.
Από τις συμπληγάδες του οικονομικού πολέμου που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΗΠΑ και Γερμανίας θα πρέπει να περάσει η κυβέρνηση την αναδιάρθρωση του χρέους και να διασφαλίσει μια βιώσιμη και σε βάθος χρόνου λύση που θα δώσει μεγάλες ανάσες στην οικονομία.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου