Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Για μία άλλη φορά είμαστε μπροστά από τα γεγονότα

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου, 2015

Αυτή εδώ η ιστοεσελίδα σε δύο μήνες θα έχει 6 χρόνια ζωή.  Αρκετές φορές από τις πηγές μας ή από την εκτίμηση που κάνουμε έχουμε βρεθεί μπροστά από τις εξελίξεις.   Αρκετοί αναγνώστες και αναγνώστριες τακτικά μας στέλνουν συγχαρητήρια.  Έχουμε φτάσει σε σημείο αρκετά από τα άρθρα μας και τις ειδήσεις να τις αναπαράγουν επαγγελματίες.  Δεν ζητήσαμε ποτέ να πάρουμε credit.   Εξ άλλου εμείς στο www.paneliakos.com ασχολούμαστε από χόμπυ και για να κρατάμε ανοικτή μία πόρτα επικοινωνίας με Έλληνες και Ελληνίδες ανά τον κόσμο.  Βέβαια αρκετά από τα άρθρα μας μεταφράζονται σε άλλες γλώσσες (με την σημερινή τεχνολογία αυτό είναι πολύ απλό).  Αυτό γίνεται από παιδιά ή συζύγους Ελλήνων που δεν κατέχουν την Ελληνική Γλώσσα αλλά και άλλους "φίλους" όπως στα Σκόπια, Τουρκία, Ισραήλ, ΗΠΑ, Ρωσία...  Τους ευχαριστούμε πολύ.  

Τώρα θα ρωτήσεις εμείς που το ξέρουμε αυτό.  Και πάλι, με τη σημερινή τεχνολογία.  Ανά πάσα στιγμή, ώρα και μέρος στον πλανήτη!   Με άλλα λόγια όπως το DNA, έτσι και όποιος μπαίνει στο κομπιούτερ.

Λοιπόν, όπως μας υπενθύμησε χθες ο Μάρκος από την Κατερίνη έχουμε γράψει αρκετές φορές, ότι, ο πόλεμος του τόξου της Μεσογείου συνεχίζεται και η Τουρκία είναι το νέο θέατρο.  Από ότι φαίνεται είμαστε στην αρχή, δυστυχώς.  Βλέπουμε εξελίξεις.  Ευχόμαστε, γράψτε το αυτό κάτω, εύχόμαστε ο πόλεμος να μην περάσει στα βαλκάνια.  Όσο για την Τουρκία, ο Σουλτάν Εντοργάν και οι δικτάτορες κυβέρνησαν με το "δικό τους τρόπο".  Να δούμε μήπως έχουν την τύχη άλλων όπως του Μουμπάρακ και άλλων.

Η Σύνταξη  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου