Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Τρεις γοητευτικές γυναίκες στο πλευρό του Ολάντ στην Αθήνα

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2015

Τρεις δυναμικές και γοητευτικές γυναίκες της γαλλικής κυβέρνησης θα φτάσουν στην Αθήνα στο πλευρό του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ και αναμένεται να αιχμαλωτίσουν τα φλας. Είναι η Σεγκολέν Ρουαγιάλ, υπουργός Οικολογίας, Βιώσιμης Ανάπτυξης και Ενέργειας, η Ναζάτ Βαλό-Μπελκασέμ υπουργός Παιδείας και η Φλερ Πελερέν υπουργός Πολιτισμού και Επικοινωνίας.
Για τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις. Εχει διατελέσει πολλές φορές βουλευτής. Ήταν Υπουργός Περιβάλλοντος στην Κυβέρνηση του Πιέρ Μπερεγκοβουά μεταξύ των ετών 1992 και 1993 Υφυπουργός Παιδείας και Υφυπουργός Οικογένειας στην Κυβέρνηση του Λιονέλ Ζοσπέν μεταξύ των ετών 2000 και 2002, ενώ το 2006. Το 2007 ήρθε δεύτερη πίσω από τον Νικολά Σαρκοζί για την Προεδρία της Γαλλίας. Ήταν η επί σειρά ετών σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.
Η Μαροκινής καταγωγής υπουργός Παιδείας, Ναγιάτ Βαλό-Μπελκασέμ είναι προσωπική επιλογή του Φρανσουά Ολάντ και γύρω από το πρόσωπο της συγκεντρώνονται πολλαπλοί συμβολισμοί και κόντρες.
Η Φλερ Πελερέν, γννημένη στην Κορέα, υιοθετημένη από Γάλλους γονείς σε βρεφική ηλικία είναι η πρώτη υπουργός Κορεατικής Καταγωγής στην ιστορία της Γαλλίας. Είχε προκαλέσει αίσθηση καθώς ήταν η πρώτη υπουργός πολιτισμού που τόλμησε να απαντήσει ότι δεν έχει διαβάσει κανένα βιβλίο του νομπελίστα πλέον Πατρίκ Μοντιανό, καθώς η ενασχόληση της με την πολιτική δεν την αφήνει πλέον όσο χρόνο θα ήθελε για διάβασμα, προκαλώντας έναν μικρό σοκ στην χώρα της..

Σεγκολέν Ρουαγιάλ
Σεγκολέν ΡουαγιάλΤρεις δυναμικές και γοητευτικές γυναίκες της γαλλικής κυβέρνησης θα φτάσουν στην Αθήνα στο πλευρό του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ και αναμένεται να αιχμαλωτίσουν τα φλας. Είναι η Σεγκολέν Ρουαγιάλ, υπουργός Οικολογίας, Βιώσιμης Ανάπτυξης και Ενέργειας, η Ναζάτ Βαλό-Μπελκασέμ υπουργός Παιδείας και η Φλερ Πελερέν υπουργός Πολιτισμού και Επικοινωνίας.
¨Οπως φαίνεται πάνε τα βατράχια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου