Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Απεβίωσε η Κατερίνα Τσάκαλη

Τρίτη, 3 Νοεμβρίου, 2015
Νωρίτερα σήμερα το απόγευμα πληροφορηθηκαμε ότι απεβίωσε η Κατερίνα Τσάκαλη, λατρευτή κόρη του Γεωργίου Τσάκαλη (πρώην Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας) και της συζύγου του Ευαγγελίας. 

 Η Κατερίνα ήταν αδερφή του Γιάννη Τσάκαλη και ζούσε τα τελευταία χρόνια στο Λος Άτζελες της Καλιφόρνιας και πριν μερικές ημέρες ήρθε στη Βοστώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, την 1η Ιουλίου, 2005 η Κατερίνα Τσάκαλη επέστρεφε στο διαμερισμά της στο δυτικό Χόλυγουντ.  Η ώρα ήταν 2:20 το πρωί όταν ήταν μέσα στον ανελκυστήρα και πήγαινε στον 6ο όροφο όπου έμενε όταν αυτός έπαθε βλάβη και έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο έδαφος και να διαλυθεί ο ανελκυστήρας. 

Κτύπησε άσχημα η Κατερίνα ενώ εισέπνευσε χημικά από τα υγρά που είχε ο ανελκυστήρας. Σύμφωνα πάλι με πληροφορίες το ασθενοφόρο έφτασε εκεί ύστερα από μία ώρα και είχε ως αποτέλεσμα από τις εισπνοές να πάθει ζημιά το συκώτι της από τα λάδια που είχε το κυβώτιο του μηχανισμού του ανελκυστήρα. 
Στη συνέχεια έκανε μεταμόσχευση ήπατος και από τότε ζούσε ένα δράμα αφού ο οργανισμός της δεν δέχτηκε το “ξένο” όργανο.  

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από την Καλιφόρνια η Κατερίνα Τσάκαλη είχε ειδοποιήση τους αρμόδιου του κτηρίου ότι ο συγκεκριμένος ανελκυστήρας είχε πρόβλημα.

Ακολούθησε δικαστικός αγώνας της Κατερίνας εναντίον της εταιρείας που έχει το κτήριο, εναντίον της εταιρείας που συντηρούσε τον ανελκυστήρα, εναντίον της εταιρείας που κατασκεύασε και τοποθέτησε τον ανελκυστήρα και εναντίον του ιατρού που την περιέλθαψε.
Η Κατερίνα κέρδισε τις αγωγές που είχε κάνει αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να βρει την υγεία της.

Η Κατερίνα Τσάκαλη ήρθε στη Βοστώνη την Κυριακή για να περάσει τις τελευταίες ώρες κοντά στους δικούς της.


Αιωνία της η Μνήμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου