Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Μεγάλο Γλέντι από του Κρήτες της Βοστώνης


Ένα από τα καλύτερα γλέντια έγινε το Σάββατο το βράδυ, 14 Νοεμβρίου, στο κοινοτικό κέντρο του Καθεδρικού Ναού Βοστώνης στο Brookline. Κατάμεστη η αίθουσα (δεν υπήρχε καρέκλα άδεια) του καθεδρικού από Κρήτες και φίλους των από όλη την Ελλάδα.
Μόλις τρεςι ημέρες από το θάνατο του προέδρου του Συλλόγου “ΡΑΔΑΜΑΝΘΥΣ ΙΔΗ” κ. Γιάννη Αβισσινού Σφακιανάκη που τις τελευταίες εβδομάδες είναι στην Ελλάδα κοντά στο πατέρα του οι Κρήτες της Βοστώνης συνέχισαν τις προετοιμασίες για την εκδήλωση αφού οι οργανοπαίκτες που ήρθαν από την Κρήτη είχαν φτάσει στη Βοστώνη.
Η ψυχή του Συλλόγου και της οργάνωσης ήταν ο Μιχάλης Τερζάκης που μαζί με άλλους Κρήτες και Κρητικοπούλες της νέας γενιάς έκαναν εξαιρετική δουλειά.

Παρευρέθησαν μεταξύ των άλλων η εκπρόσωπος της Γενικής Προξένου κ. Άννα Κοσμίδου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς, ο Α' Αντιπρόεδρος κ. Μιλτιάδης Αθανασόπουλος (και οι δύο προερχόμενοι από το χορό των Ηπειρωτών του Worcester τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος, κ. & κα Δημήτριος και Ελευθερία Παπασλή, ο Κυβερνήτης της Πανκρητικής Ομοσπονδίας κ. Κώστας Πιταρίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αθηναίων Πειραιωτών κ. Θέμης Βούλγαρης και άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου