Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Η τελευταία συνέντευξη του Κώστα Τσάκωνα

Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου, 2015

Ο Κώστας Τσάκωνας πέθανε το απόγευμα της Τετάρτης, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του, τους φίλους του και τον απλό κόσμο που τον λάτρεψε μέσα από τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους στις βιντεοταινίες της δεκαετίας του ’80.
Ο ηθοποιός πάλευε τον τελευταίο χρόνο με τον καρκίνο, που δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να νικήσει. Τον περασμένο Μάιο είχε παραχωρήσει την τελευταία του συνέντευξη στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» του Epsilon και είχε συγκλονίσει με την εξομολόγησή του.
«Τώρα απολαμβάνω την ησυχία μου κι έχω τον καρκίνο μου να ασχολούμαι με αυτό. Πήγα στο Ασκληπιείο, μου έκαναν εξετάσεις… Έχω καρκίνο στην ουροδόχο κύστη. Πέρασα καλά στο θέατρο, εισέπραξα χειροκρότημα, έβγαλα κάποια λεφτά, τα οποία δε σπατάλησα για να ζω αξιοπρεπή γεράματα. Εντάξει, μια χαρά είμαι. Και αύριο να φύγω δεν υπάρχει πρόβλημα, έχω βρει ακόμα και ποιο τραγούδι θα παίξουν στην κηδεία μου, τα “Πέτρινα Χρόνια”, γιατί τα έχω ζήσει», είχε πει χαρακτηριστικά και είχε προσθέσει συγκινημένος: «Δίπλα μου έχω τη γυναίκα μου και το παιδί μου. Το συνειδητοποιούν σιγά σιγά ότι κάποια στιγμή η ζωή έχει ένα τέλος».
Δείτε όλη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

 Πηγή: peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου