Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Αρραβώνας Ελένης Καλμούκου

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου, 2015Του Δημήτρη Τσάκα

ELENAKI KALMOUKOU 1
Από το γεύμα των αρραβώνων της Ελένης Καλμούκου

ΒΟΣΤΩΝΗ. Μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και συγκίνησης, έγινε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, γεύμα γιορταστικό για τους αρραβώνες της Ελένης Καλμούκου, κόρης αγαπημένης του επί 36 χρόνια συνεργάτη του «Εθνικού Κήρυκα» Θεοδώρου και της Αγγελικής Καλμούκου, με τον Ανδρέα Γκίτσελ, γιο αγαπητό του Τζέρη και της Κάθριν από το Μέιν.

Το γεύμα των αρραβώνων έγινε στο ελληνικό εστιατόριο «Δεσφίνα» του Κέμπριτζ και παρευρέθηκαν οι γονείς τους, οι κουμπάροι τους Αντώνης Η. Διαματάρης και Θέμις Καρπούζη, φίλοι και γνώριμοι της Ελένης και του Ανδρέα, καθώς επίσης φίλοι και γνώριμοι των γονιών τους, ανάμεσα στους οποίους ήταν η γενική πρόξενος κ. Ιφιγένεια Καναρά και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας κ. Βασίλης Καυκάς.
Ο πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Καστανάς, ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας του Αγίου Αθανασίου του Αρλινγκτον, ανέπεμψε την προσευχή και ευχήθηκε στην Ελένη και τον Ανδρέα «η ώρα η καλή και καλά στέφανα». Η Ελένη είναι δικηγόρος στη Βοστώνη και ο Ανδρέας επικεφαλής του Τεχνικού Τμήματος Τεχνών του Πανεπιστημίου του Harvard και λέκτορας στο Πολυτεχνικό Ινστιτούτο Μασαχουσέτης (ΜΙΤ) της Βοστώνης.
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου