Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Ο απαίδευτος Φίλης της Παιδείας ή αλλιώς υβριστής του Πόντου, ο αφέντης Ερντογάν, οι εξωσχολικές σχέσεις της Μαργαρίτας

Του Θεόδωρου Καλμούκου

Από τη σειρά ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ
Filis maximou
Είχε και τι δεν είχε, Αδέλφια μου Ελληνες, αυτή η εβδομάδα από τον Φίλη ο οποίος από υπουργός Παιδείας έγινε Πόντιος Πιλάτος του σφαγμένου Ποντιακού Ελληνισμού, μέχρι αποκαλύψεις της Μαργαρίτας πως διατηρούσε κι αυτή εξωσχολικές σχέσεις σε πείσμα του Ανδρέα που είχε αρχίσει τα ερωτιλίκια με την αεροσυνοδό! Και μη χειρότερα!
Ας παραμείνουμε επ’ ολίγον στον κύριο υπουργό Παιδείας, ο οποίος ήταν αναμενόμενο πως θα ρεζίλευε τα υπουργεία του Αλέξη, ο οποίος μπορεί να είναι αριστερόστροφος με αγκυλώσεις κι αυτός και κατάλοιπα από τις ιδεοληψίες του άλλου κόσμου, αλλά βρε αδελφέ προσέχει το παιδί. Γι’ αυτό ψιθύρισε σιγανά μέσα στον καταπιόνα του μην τυχόν και τον ακούσουν τα αριστερόστροφα συντρόφια του και παρεξηγηθούν, πως «την αναγνώριση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού την έχει αναγνωρίσει η Βουλή των Ελλήνων». Ετσι μπράβο Αλέξη!
Τελικά πού τον βρήκες βρε Αλέξη όλον αυτόν τον ολίγιστο ορυμαγδό και τον φόρτωσες στην πλάτη και στην ψυχή της τάλαινας Ελλάδας, μιας πατρίδας φτωχημένης και καθημαγμένης από τη λοιμική της κομματοκρατία της Νέας Δημοπρασίας και του ΧΑΣΟΚ και τούμπαλιν και ξανά τούμπαλιν.
Κι όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Αλέξης και ο Συριζαίος που ονειρεύτηκε να στήσει μια καινούργια Ελλάδα, τελικά με όλο αυτό το ασκέρι που συμμάζεψε θα είναι μια παρένθεση και μόνο η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κι ένας Θεός μόνο ξέρει τι ερείπια θα αφήσουν πίσω τους αν κρίνουμε από τη μέχρι τώρα βιωτή και πολιτεία τους, την ολιγότητα και τη δυσείμονα μικρόνοιά τους.
Είμαι βέβαιος πως όλο και κάποια συντρόφια θα βρεθούν να σταθούν αλληλέγγυα στις πομφόλυγες του Φίλη, ο οποίος αν είχε ίχνος ευθιξίας θα είχε ήδη τραβήξει για την Παναγία Σουμελά να πέσει γονατιστός και να ζητήσει συγνώμη για να μην ανεβεί το αίμα των Ποντίων ηρώων και μαρτύρων –ναι περί μαρτύρων πρόκειται– και τον πνίξει κυριολεκτικά. Οι Τούρκοι δεν μπορούσαν καν να φανταστούν ότι θα έβρισκαν έναν τέτοιο σύμμαχο εναντίον της Γενοκτονίας του Πόντου και της Μικράς Ασίας. Αφερίμ Φίλη’μ.
Οχι ότι οι υπουργοί Παιδείας του ΧΑΣΟΚ και της Νέας Δημοπρασίας ήταν ευφυέστεροι του Φίλη, αλλά δεν ήταν απροκάλυπτα υβριστές των νεκρών μας, έτσι για να λέμε τα πράγματα χωρίς στροβιλισμούς και περιστροφές.
Μέσα σ’ όλα, όπως είπαμε πιο πάνω, Αδέλφια μου Ελληνες, να κι η Μαργαρίτα έβγαλε στη φόρα με το βιβλίο της τις σκανταλιές της για να διαβάζουν τα εγγόνια της και να νιώθουν περηφάνια και για τη γιαγιά τους κι όχι μόνο για τον παππού τους.
Ο Σουλτάν Ερντογάν βγήκε νικητής και τροπαιούχος κι άντε τώρα να τον πιάσει κανείς, αλλά αυτός θα βρει τον μπάρμπα του από εδώ μεριά όταν κάποια στιγμή η Αμέρικα θα σφιχταγκαλιάσει τους Κούρδους ακόμα πιο πολύ και θα γίνει το τρίγωνο του διαμελισμού της Τουρκίας, οπότε τότε θα φωνάζει τουρκ χαβά γιολαρί, Αμερικάνα εκμέκ χουζούρ γιοκ.
Αυτή κι αν ήταν είδηση πως Γερμανός ευρωβουλευτής ο επικεφαλής του αντιμεταναστευτικού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) στη Βόρεια Ρηνανία – Βεστφαλία και ευρωβουλευτής Μάρκους Πρέτσελ, δήλωσε ότι η χώρα θα μπορούσε να απωθεί τους πρόσφυγες από τα σύνορά της με τη χρήση πυροβόλων όπλων, χαρακτηρίζοντάς το όμως «έσχατο μέσο». Φοβερό ε; Αραγε δεν θα βρεθεί κάποιος να προτείνει να πυροβολούν τον ίδιο για να δει τι θα πει προσφυγιά.
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ
;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου