Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Με Κλίτσες, Μαγκούρες, Μπατσούνια προειδοποίησαν οι αγρότες

Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου, 2015

Πανελλαδική κινητοποίηση των αγροτών στο κέντρο της Αθήνας

Δυναμική πανελλαδική κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν αγρότες από όλα τα σημεία της χώρας, διαμαρτυρόμενοι για τον τρόπο φορολόγησής τους και τις αλλαγές που επίκεινται στο ασφαλιστικό.
«Αντιστεκόμαστε στη λαίλαπα των μέτρων και δίνουμε μάχη για να επιβιώσουν οι εκμεταλλεύσεις και οι οικογένειές μας, για να υπάρχει αύριο πρωτογενής τομέας στη χώρα μας και για να μη διαλυθεί η ύπαιθρος και η ελληνική περιφέρεια», επισημαίνεται στο ψήφισμα διαμαρτυρίας που προγραμματίζουν να επιδώσουν οι εκπρόσωποι των παραγωγών στη Βουλή.
Η κινητοποίηση έχει προειδοποιητικό χαρακτήρα καθώς, σύμφωνα με τους διοργανωτές, δεν αποτελεί την κορύφωση αλλά την έναρξη των φετινών κινητοποιήσεων.
«Θέλουμε να στείλουμε ένα δυναμικό μήνυμα ελπίζοντας ότι θα μας ακούσουν», τονίζει στην «Εφ.Συν.» ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Κτηνοτρόφων, Δ. Καμπούρης. «Εάν ψηφιστούν αυτά τα φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα, θα πληγεί θανάσιμα ο πρωτογενής τομέας και, κατ’ επέκταση, η οικονομία της χώρας. Θα είμαστε σε διαρκή αγωνιστική ετοιμότητα και επαγρύπνηση. Θα συνεχίσουμε κάθε μορφή αγώνα εάν δεν μας ακούσουν», ξεκαθαρίζει.

«Κλεινόν άστυ»

Λόγω της συγκέντρωσης έχουν κλείσει δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας. Ειδικότερα, κλειστές είναι η Βασιλίσσης Σοφίας στο ρεύμα της ανόδου, η Αμαλίας στο ύψος της οδού Αθανασίου Διάκου και η Σταδίου στο ύψος της οδού Αμερικής.
Ανάλογα με την εξέλιξη της συγκέντρωσης, η Τροχαία πρόκειται να κλείσει κι άλλους δρόμους στο κέντρο.

Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου